LJUBAVNI TROKUT

Kada je započeo vezu s Katie Holmes, chef Emilio Vitolo bio je zaručen: 'Ovo nije priča sa sretnim krajem'

10.09.2020 u 14:07

Bionic
Reading

Sada se bez razmišljanja i srama pokazuju javnosti i izmjenjuju nježnosti, no prije nekoliko tjedana Katie Holmes i Emilio Vitolo skrivali su se po njujorškim barovima i restoranima. Zgodni chef talijanskih korijena u tom je trenutku sjedio na dvije stolice, a cijelu priču sada je otkrila njegova donedavna zaručnica

Iako se čini sretnija no ikada, Katie Holmes svoju je novu ljubavnu vezu s chefom Emiliom Vitolom započela na klimavim nogama. Naime, kako doznaje Daily Mail, 33-godišnji zgodni kuhar talijanskog podrijetala, sve do prije nekoliko dana bio je zaručen za 24-godišnju Rachel Emmons.

Povrijeđena, razočarana i šokirana Rachel medijima je otkrila cijelu pozadinu naizgled bajkovite ljubavne priče između holivudske glumice i njezina donedavnog zaručnika.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🥰

Objavu dijeli Rachel Emmons (@rachel_emmons)

Prema njezinoj priči, koju potkrepljuje fotografijama objavljenim na društvenim mrežama, Emilio je sve do prije pet dana bio zaručen i naizgled sretan s Rachel. No, onda su u medije procurile paparazzi fotografije njega u ugodnom društvu Katie Holmes te nagađanja o novom paru na zvjezdanoj sceni.

‘Odmah kada su fotografije dospjele u medije, Emilio me ostavio putem tekstualne poruke. Nisam znala o čemu se radi. On je prevarant i preljubnik, a ovo što gledate sigurno nije priča sa sretnim krajem’, rekla je mlada brineta koja je preko noći ostala sama i povrijeđena.

Vitolo i mlada dizajnerica živjeli su zajedno na Manhattanu, te u svibnju nabavili psa. Uskoro su planirali i vjenčanje, ali prema svemu sudeći Emilio je sreću pronašao u osam godina starijoj holivudskoj glumici.

Inače, Emilio Vitolo Jr. radi u obiteljskom restoranu. Njegov otac Emilio Vitolo Sr. vlasnik je restorana Emilio's Ballato u SoHo-u od ranih 90-ih, a koje je omiljeno mjesto i slavnim osobama poput Joea Jonasa, Whoopi Goldberg, Justina Biebera, Bradleyja Coopera i Rihanne.

Upravo u tom restoranu Emilija se često može vidjeti u kuhinji kako vrijedno radi s bratom Anthonyjem. Vjerojatno zahvaljujući restoranu, Vitolo je prijatelj s brojnim slavnim facama. Jedan od najboljih prijatelja mu je pjevač Joe Jonas, a često se druži i s njegovom suprugom, glumicom Sophie Turner, kao i bratom mu Nickom Jonasom. Često ga se moglo vidjeti i u društvu Belle Hadid.