BIANCA CENSORI

Žele da ju se kazni: Golišavi stajlinzi nove ljubavi Kanyea Westa sablaznili Talijane

23.08.2023 u 09:12

  • +3

Kanye West i Bianca Censori

Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Bianca Censori, nova ljubav Kanyea Westa, za koju se pisalo da se početkom godine vjenčala s kontroverznim glazbenikom i poduzetnikom, tijekom posjeta Italiji pokazala je svoj bizaran osjećaj za modu

Atraktivna 28-godišnja Australka je u Italiji pokazala niz golišavih modnih kombinacija koje su izazvale sablazan te sad mnogi na društvenim mrežama traže da se i novčano kazni.

Minijaturni bikiniji, izostanak grudnjaka, gotovo prozirne tajice ili topići koji su otkrili doslovce sve, spomenimo samo neke Biancine osebujne stajlinge, razljutili su Talijane.

Sad riskira kaznu od 10.000 eura ili čak zatvorsku kaznu jer je u takvim, blago rečeno, smjelim kombinacijama šetala talijanskim gradovima.

Naime, prema talijanskom Ustavnom sudu, za pojavljivanje u javnosti u takvom izdanju može se izreći novčana kazna od 5000 do 10.000 eura, a onaj tko se izlaže na mjestu ili u blizini mjesta gdje su maloljetnici, može biti kažnjen s četiri mjeseca do četiri godine zatvora.

U utorak je tako Bianca izašla bez grudnjaka u pripijenom trikou te je morala pokriti bradavice crnom torbom.

Tijekom posjeta Firenzi u srijedu Bianca je uočena u prozirnoj mrežastoj majici koja joj je otkrivala grudi, u kombinaciji s maksi haljinom niskog struka i bez cipela. U subotu je pak priredila još jednu raskalašenu predstavu dok je obilazila Toscanu s Kanyeom u prozirnom kombinezonu i štiklama.

Mnoge je razljutila i kad se prošetala bez grudnjaka i u tajicama boje kože, a sve je upotpunila cipelama na petu bijele boje.

Dakako, komentara na društvenim mrežama nije nedostajalo.

'Iznenađujuće je da nije uhićena. Italija je puno konzervativnija, u ovom slučaju s pravom!' napisao je jedan korisnik.

Mnogi su tvrdili da Biancin posljednji look predstavlja 'javnu nepristojnost', za što se plaća visoka novčana kazna.

'Šteta što je ne mogu uhititi zbog nepristojnog ponašanja u javnosti. Izgledaju kao klauni, vrlo neugodno', napisao je netko.

Jedan je korisnik čak predložio da bi lokalni restorani trebali zabraniti ulazak Bianci i Westu jer se 'nisu prikladno odjenuli'.

'Ne treba nam ovo smeće u Italiji', komentirao je jedan talijanski korisnik dok je drugi Biancin outfit nazvao 'vulgarnim' i 's potpunim nedostatkom ukusa'.

Inače, Kanye i Bianca vjenčali su se na privatnoj ceremoniji na Beverly Hillsu u siječnju, otprilike dva mjeseca nakon što je okončan reperov razvod od Kim Kardashian. Međutim, dovodi se u pitanje zakonitost zajednice jer nisu predali vjenčani list.

Bianca je diplomirala arhitekturu i radila je u Westovoj dizajnerskoj tvrtki Yeezy.