PRIJE 44 GODINE

Zdravko Škender pokazao fotku iz mladosti: 'Bio sam jedan od zgodnijih momaka u Šibeniku'

01.12.2017 u 13:38

Bionic
Reading

I dok se neki poznati srame svojih nekadašnjih izdanja, drugi se na društvenim mrežama rado i često sjećaju svoje prošlosti te objavljuju fotografije iz mladosti koje fanovi dočekuju s oduševljenjem. I Zdravko Škender je prokopao stare albume i sa svojim pratiteljima podijelio fotografiju iz mladosti

'Fotografija je nastala 1973. na brodu u Aleksandriji. U to vrijeme sam plovio, što malo tko zna. Išao sam na brod iz znatiželje jer su mi otac i prijatelji navigavali pa sam i sam htio probati, vidjeti pola svijeta. Plovio sam dvije, tri godine. Htio sam kupiti Alfa Romeo, koji je u to vrijeme bio popularan, a to je bio odličan način da dođeš do novca', kroz smijeh se za tportal prisjetio Zdravko Škender, dodajući kako je u to vrijeme bio jedan od poželjnijih momaka u Šibeniku.

To vrijeme pamti po mladosti i bezbrižnosti. Iako ga nema u medijima, čitavo vrijeme nastupa i popularan je u dijaspori, a u Sloveniji je jedan od najtraženijih pjevača.

'Trenutno bacam Slovenke na koljena svojim aktualnim singlom 'Na koljena padam'. (smijeh) Ta je pjesma pola godine bila na vrhovima top ljestvica, što se već nije dogodilo nijednom našem izvođaču. Spremam se za veliku turneju po Sloveniji. Nažalost, u Hrvatskoj još uvijek moram objašnjavati pjevam li, ali to je zato što se rijetko pojavljujem u medijima. Još uvijek je glazba moj život', kaže pjevač. U novogodišnjoj noći će nastupati sa Scandal bandom na Trgu bana Jelačića.

  • +2
Zdravko Škender Izvor: Cropix / Autor: Andrija Lucic / CROPIX