povratak u osamdesete

Evo kako su Ljiljana Nikolovska i Sanja Doležal izgledale prije 30 godina

13.07.2017 u 11:15

Bionic
Reading

Po mnogima najbolja pjevačica grupe Magazin, Ljiljana Nikolovska, koja danas s obitelji živi u Americi, vrlo je aktivna na svom profilu na Facebooku, a sve što objavi, bilo da je riječ o nekom zanimljivom statusu, bilo starijim fotografijama, oduševi njezine pratitelje. Ovog puta počastila ih je fotografijom na kojoj je s kolegicom Sanjom Doležal

Domaća glazbena scena osamdesetih bila je zanimljiva zbog velikog broja popularnih grupa i različitih žanrova, ali i kvalitetne glazbe. Glazbenici koji su tada vladali scenom često ističu da je to bilo zlatno doba glazbe, kada se puno više sviralo, stvaralo te je bilo više klubova i diskoteka, a i odnosi među pjevačima bili su puno bolji nego danas.

U pop izričaju među najpopularnijim bendovima bili su Magazin i Novi fosili, a pjevačice, Ljiljana Nikolovska i Sanja Doležal, bile su njihov zaštitni znak.

Kako su oba benda stalno u to vrijeme bila na velikim turnejama, pjevačice su se sretale na festivalima ili dodjelama nagrada. Među njima nikad nije bilo zle krvi niti su jedna na drugu gledale kao na konkurenciju.

Ljiljana se s nostalgijom prisjetila tih vremena te je zahvaljujući svojoj pratiteljici na Facebooku podijelila fotografiju susreta sa Sanjom iz starih novina. Obje su na njoj nasmijane i mlade, a sudeći prema onome kako izgledaju danas, vrijeme i godine im ne mogu ništa.

Pjesme Novih fosila i Magazina i danas rado slušaju, ne priznajući barijere vremena i trendova.

  • +6
Sanja Doležal Izvor: Pixsell / Autor: PIXSELL