hrabar rez

Zbog traume iz prošlosti: Cindy Crawford otkrila zašto više ne želi imati kratku kosu

24.09.2023 u 23:28

Bionic
Reading

Kao i sve manekenke, i Cindy Crawford u mladosti je trpjela prohtjeve fotografa i dizajnera čije je želje slušala kako bi dobila što više angažmana. Jedan projekt uzrokovao joj je svojevrsnu traumu zbog koje više nikada ne želi imati kratku kosu

57-godišnja Cindy Crawford za dokumentarac 'The Super Models' prisjetila se svojih početaka te kako je izgledao život supermodela tijekom osamdesetih i devedesetih kada je poznata četvorka vladala svijetom mode. Iako danas najmoćnije, u dokumentarcu su priznale kolika je bila cijena uspjeha, a Crawford je podijelila i priču o šišanju zbog kojeg više nikada ne želi imati kratku kosu.

Poznata manekenka ponekad eksperimentira s modnim odabirima, no nikada se ne igra kosom pa ju nećemo vidjeti kako isprobava razne trendovske frizure.

Svoju ljubav prema dugoj kosi razvila je u Rimu tijekom fotografiranja i suradnje sa slavnim fotografom Patrickom Demarchelierom.

CINDY CRAWFORD

Stajling koji briše godine: Najpoželjnije čizme ove sezone odličan su modni izbor za manekensku legendu

Pogledaj galeriju

Međutim, Patrick je imao jedan uvjet za snimanje - da brineta ljepotica skrati svoje duge pramenove, zbog čega je agencija s kojom je Cindy surađivala odustala od suradnje. Naposlijetku, Patrick je ipak pristao pokušati snimati s dugokosom Cindy, ali ona nije znala da će francuski fotograf ipak dobiti što je htio!

Već prve večeri u Rimu mlada je manekenka shvatila da je Demarchelier pobijedio.

'Već prve večeri poslali su frizera u moju sobu da me 'podšiša', ispričala je Cindy otkrivši da su joj tada drastično skratili kosu zbog čega je večer provela plačući u hotelskoj sobi.

'Ljudi se pitaju zašto se od tada nikad nisam ošišala - eto zašto. Bila sam tako istraumatizirana', priznala je zvijezda modnog svijeta.

Objasnila je da razlog zašto je bila toliko uznemirena nije bila sama frizura, već zato što u tom trenutku nije imala pravo glasa po tom pitanju: 'Nije da mi se nije sviđala kratka kosa, već da nisam glasala za kratku kosu. Stvarno sam osjećala da me se ne doživljava kao osobu koja ima glas u vlastitoj sudbini.'

Cindy Crawford i Rande Gerber Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia