Genoveva Casanova

Zbog titule 'kraljeve ljubavnice' živjela je u strahu i izgubila nekoliko kilograma

06.03.2024 u 17:36

Bionic
Reading

U studenom je u javnost procurila fotografija koja prikazuje danskog kralja Frederika, koji tada još nije bio okrunjen, kako u društvu Genoveve Casanove odlazi u nepoznatom pravcu. Iako je druženje opravdano zajedničkim posjetom izložbi, mnogi tvrde da je zapravo riječ o prinčevoj nevjeri te da je baš zato Frederik za nekoliko mjeseci postao kraljem

Atraktivna Meksikanka Genoveva Casanova u studenom je prozvana ljubavnicom danskog princa Frederika, a izvori upućeni u događanja na danskom dvoru tvrde kako je baš navodni preljub rezultirao abdikacijom kraljice Margrethe koja je svoje mjesto prepustila starijem sinu kako bi spasila njegov brak i budućnost monarhije. I dok je Frederik postao kralj, Casanova je netragom nestala kako bi pronašla smirenje nakon teških optužbi.

Kako bi pobjegla od medijskih natpisa koji su je prozivali 'Frederikovom ljubavnicom', Casanova je pobjegla i fizički te je konstantno putovala kako bi izbjegla stres od medija. Putovala je prema preporuci liječnika koji su zaključili kako je 47-godišnjakinja emocionalno nestabilna te tjeskobna.

Također, tijekom tog je stresnog razdoblja izgubila i kilograme, što je česta pojava kod ljudi izloženih prevelikoj količini stresa: 'Shrvana je svime što se dogodilo i ne može podnijeti da sve to proživljava. Fizički je jako dobro, iako mršavija.'

Nakon četiri mjeseca izbivanja, Casanova se odlučila vratiti sudjelovanjem u reality emisiji 'El Desafío', a snimanja su započela prošlog petka.

'Genoveva dolazi na set s osmijehom koji je užitak vidjeti. Tu smo patili koliko je test težak, a ona ni u jednom trenutku nije izgubila osmijeh. To je spektakularno', rekao je za Hola! Jorge Salvador, izvršni direktor realityja u kojem će Meksikanka sudjelovati.

KRALJICA MARY

Poput Kate Middleton: Danska kraljica ne libi se modne reciklaže, a voli i chic detalje

Pogledaj galeriju

Da je cijela situacija s navodnim preljubom bila izuzetno teška, potvrdilo je i ponašanje kraljice Mary u proteklim mjesecima.

Iako su na dan krunidbe poljupcem pokazali svoje zajedništvo, oni koji se bave proučavanjem govora tijela tvrde kako je poljubac unaprijed dogovoren kako bi se danska monarhija predstavila jačom od zlonamjernih šuškanja o kraljevoj nevjeri, a mnogi poljupcu nisu povjerovali.

novo poglavlje

Kakav izljev ljubavi! Poljupcem na balkonu palače kralj i kraljica ušutkali glasine

Pogledaj galeriju