VIJEST KOJA SE ČEKALA

Zbog ove je objave Taylor Swift noćas srušila Instagram

05.02.2024 u 10:20

Bionic
Reading

Nakon što je u javnom televizijskom prijenosu, dok je preuzimala 13. po redu osvojeni Grammy, najavila svoj novi album, srušila se njezina Instagram stranica i to nakon što je u samo pet miunta skupila nevjerojatnih 2,2 milijuna lajkova

Vjerojatno najveća zvijezda današnjice, Taylor Swift noćas je ušla u povijest, osvojivši 13. po redu Grammy. Nakon što je osvojila onaj najvažniji, za album godine 'Midnights', Taylor je raspametila svoje obožavatelje najavivši 11. studijski album koji će se zvati 'The Tortured Poets Department'.

Isti će svjetlo dana ugledati 19. travnja, a do tada će obožavatelji uživati u njezinim dosadašnjim hitovima.

'Želim zahvaliti svojim obožavateljima tako što ću im otkriti tajnu koju sam vješto skrivala posljednje dvije godine, a to je da moj najnoviji album izlazi 19. travnja. Zvat će se 'The Tortured Poets Department' i cover ću objaviti upravo sada iza pozornice', poručila je Taylor Swift s pozornice, a svega dvije minuta od objave naslovnice novog albuma, srušila je svoju Instagram stranicu.

  • +7
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: ROBYN BECK / AFP / DAVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

To ne treba čuditi budući da je ta objava u dvije minute lajkana više od 2,2 milijuna puta, a šest sati kasnije već je skupila više od 10 milijuna.

Tijekom govora Taylor se osvrnula i na svoj trinaesti osvojeni Grammy, rekavši kako joj to pričinja posebno zadovoljstvo budući da je za nju 13 sretan broj.