na pozornici

Grammyji nisu mogli proći bez skandala: Taylor Swift razljutila gledatelje

05.02.2024 u 09:39

Bionic
Reading

Pop zvijezda Taylor Swift osvojila je u nagradu Grammy za album godine. Postavljajući nove rekorde u glazbenoj industriji, pjevačica je jednim potezom razljutila gledatelje koji sada tvrde kako nema poštovanja prema starijim umjetnicima

Još nijedan glazbenik u povijesti nagrade Grammy nije četiri puta osvojio nagradu za album godine, no sinoć je to učinila Taylor Swift s albumom 'Midnights'. Pjevačica koja je u 2023. ostvarila golem uspjeh na glazbenoj turneji 'The Eras Tour' upisala se među najbolje svih vremena, no večer u kojoj joj je uručena nagrada obilježila je jedna druga dama - Celine Dion.

Penjući se na pozornicu spremna da preuzme svoju nagradu, Swift je ponesena emocijama ignorirala pjevačicu Celine Dion koja joj je nagradu i uručila. Taj je trenutak razljutio obožavatelje cijenjene dodjele nagrada koji su pjevačicu žestoko iskritizirali kako ne poštuje starije glazbenike.

Pjevačica je prvo srčano zagrlila svoje suradnike Jacka Antonoffa i Lanu Del Rey, a onda je preuzela trofej iz ruku Dion.

'Taylor Swift je upravo uzela trofej za album godine od Celine Dion ne trepnuvši okom i/ili ne priznavši da joj legendarna glazbenica daje nagradu. Tako jezivo za moju dušu', napisao je jedan korisnik na X-u.

Također, nisu izostale ni pošalice na račun ovog trenutka pa je jedan korisnik izjavio kako je Swift otela taj Grammy od Celine kao torbicu u Canal Streetu!

Još veću težinu trenutku daje činjenica da je ovo bilo prvo javno pojavljivanje Dion u zadnjih nekoliko godina. Naime, pjevačica pati od sindroma ukočene osobe, neizlječivog neurološkog poremećaja koji joj stvara mnoge bolne probleme zbog kojih se povukla iz glazbenog svijeta. Kada je kročila na pozornicu, cijela je dvorana ustala i zapljeskala joj od srca.

Zapljeskala joj je i 34-godišnja pjevačica koja je oduševljeno pjevala hit 'The Power of Love' uz kanadsku peterostruku dobitnicu kultne nagrade, a nekoliko trenutaka kasnije pjevačice su se izgrlile u backstage-u. Ti su trenutci samo potvrda da je Swift bila posve preplavljena emocijama u trenutcima dok je primala nagradu te da su pjevačice u dobrim odnosima.

  • +7
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: ROBYN BECK / AFP / DAVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA