MEZIMICA OBITELJI

David Beckham ne krije koliko je slab na svoju princezu

24.10.2017 u 15:21

Bionic
Reading

U vrijeme kada je ova nogometna legenda vladala nogometnim travnjacima, sve su žene diljem svijeta uzdisale za njegovim isklesanim tijelom. Iako se David Beckham još prije nekoliko godina oprostio od karijere, to ne znači da je svoj izgled zanemario, a to je dokazao i ovih dana pojavivši se na plaži, dok su mu društvo pravili sinovi i slatka kćerkica

Nekadašnji nogometaš David Beckham izgleda izvrsno i s godinama sve bolje, a u prilog tome ide i titula najseksi muškarca na svijetu, kojom ga je prije nekoliko godina počastio časopis People. Da je titula bila zaslužena, pokazuju i najnovije fotografije.

David Beckham sunčano je poslijepodne odlučio provesti u druženju s najmlađom članicom svoje brojne obitelji, malenom Harper Seven i sinovima.

  • +7
David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Šestogodišnja djevojčica veselo se brčkala u plićaku, dok je 42-godišnjak mamio poglede svojim isklesanim torzom. 

Brižni otac nije skidao pogled sa svoje mezimice, a za svoj je gušt na nedjeljno opuštanje ponio i dasku za surfanje te se prepustio valovima poput pravog profesionalca.

  • +10
Victoria i David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U crvenim kupaćim gaćama, sa šiltericom okrenutom naopako i tamnim sunčanim naočalama Beckham je još jednom pokazao zašto ga s razlogom nazivaju jednim od najzgodnijih muškaraca svih vremena.