TAKO TO RADE U DANSKOJ

Zbog otresitog komentara 14-godišnje princeze, kraljevska obitelj postala viralni hit

19.05.2021 u 12:38

Bionic
Reading

Primanje svete potvrde princa Christiana od Danske u tamošnjoj crkvi izazvalo je velik interes javnosti i medija, stoga ne treba čuditi što je sve bilo puno fotografa i snimatelja. A osim službenih fotografija, objavljena je i kratka snimka u kojoj je glavna zvijezda, umjesto Christiana, postala njegova mlađa sestra, princeza Isabella

Zbog pomalo otresitog komentara 14-godišnje princeze Isabelle upućenog vlastitoj majci, prijestolonasljednici Mary, danska kraljevska obitelj ovih je dana glavna tema tamošnjih medija. Naime, na intimnoj ceremoniji, njezin je brat, princ Christian, primio svetu potvrdu, što je izazvalo veliki interes medija, a cijela obitelj za njih je pozirala ispred Danske crkve, prije negoli su ušli unutra.

Iako je u jednom trenutku Isabelli rečeno da krene za bakom, kraljicom Margaretom II po stepenicama, na pola puta ju je zaustavila njezina majka, princeza Mary i rekla da se vrati kako bi se još fotografirali.

Očito iznervirana majčinom uputom, Isabella je poprilično bezobrazno joj uzvratila: 'Zar nisi rekla da bih trebala ići s bakom? Jesi li potpuno zbunjena?'

  • +2
Danska kraljevska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: KELD NAVNTOFT / AFP / Profimedia

Nije trebalo dugo da snimka postane pravi viralni hit, ali ne samo u Danskoj već i diljem Europe. Inače, princ Christian (15) najstarije je dijete princeze Mary i princa Frederika, koji je svetu potvrdu primio u istoj crkvi kao i sin, u crkvi koja se nalazi u sklopu Fredensborg palače, i to prije 40 godina. Osim njih, par ima i princezu Isabellu (14), te blizance Josephine i Vincenta (10).