BEZ RAZMIŠLJANJA

Zbog mlađahne djevojke Ben Affleck ponovno posrnuo, a spašava ga bivša supruga

23.08.2018 u 10:20

Bionic
Reading

Holivudski glumac koji je prije nekoliko godina otvoreno priznao svoju borbu s alkoholizmom i krenuo na rehabilitacije kako bi postao odgovorniji otac, ovih dana ponovno je pokleknuo pod porocima. Ben Affleck započeo je vezu s 22-godišnjom manekenkom zbog koje je opet počeo piti, a stvar sada pokušava spasiti njegova bivša supruga Jennifer Garner

'Završio sam s rehabilitacijom na koju sam se prijavio zbog ovisnosti o alkoholu. To je nešto s čime se već dulje borim, a ovime moja borba ne prestaje, no sada imam snage suočiti se s time. Želim uživati u životu i biti najbolji otac na svijetu. Želim da moja djeca znaju da nije sramota potražiti pomoć kada je trebaš, kao i to da ću biti potpora svakome kome je potrebna. Sretan sam da imam obitelj i prijatelje koji me vole, a najviše želim zahvaliti najvažnijoj ženi na svijetu - mojoj Jen - koja mi je bila najveća potpora i koja se brinula o našoj djeci kada ja nisam mogao. Ovo je samo prvi korak prema mom konačnom ozdravljenju', otkrio je prije otprilike godinu dana glumac Ben Affleck.

Nedugo nakon toga zvjezdani par Affleck i Garner je konačno potvrdio dugogodišnja šuškanja o razvodu, a slavni zavodnik odmah je uskočio u novu ljubavnu vezu s producenticom Lindsay Shookus.

  • +2
Lindsay Shookus i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, s bivšom suprugom s kojom dijeli troje djece ostao je u prijateljskim odnosima te su ih nastavili zajedno odgajati i dijeliti skrbništvo.

I baš kad se činilo da stvari idu svojim tokom i na putu prema bolje, 45-godišnjak je upao u nove probleme. Prekinuo je vezu s uglednom producenticom i počeo se zabavljati s 24-godine mlađom manekenkom i Playboy modelom Shaunom Sexton koja ga je ponovno natjerala na poroke.

  • +3
Shauna Sexton, nova djevojka Bena Afflecka Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posljednjih nekoliko dana Ben je s mlađahnom partnericom partijao i konzumirao veće količine alkohola zbog čega je sada odlučila intervenirati majka njegove djece.

Brižna Garner stigla je po bivšeg supruga u njegov dom na Beverly Hillsu, zamolila okupljene novinare za razumijevanje naglasivši da je situacija ionako već dovoljno teška i odvela Bena u centar za odvikavanje.

  • +8
Ben Affleck i Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vidno mamuran Affleck nije previše mario zbog pripadnika sedme sile koji su se okupili u blizini njegove kuće te je poslušno ušao u automobil svoje nekadašnje supruge i krenuo na terapiju.

Za to vrijeme 22-godišnja Sexton uživala je na plaži u Malibuu.