PRISILNA PAUZA

Zbog korone cijela redakcija RTL-ova Exkluziva završila u samoizolaciji; popularna emisija nije emitirana čak dva tjedna

13.04.2021 u 08:46

Bionic
Reading

Tijekom više od 15 godina, Exkluziv se, s manjim prekidima i promjenama imena emisije, emitira na RTL-u, no posljednja dva tjedna gledatelji nisu mogli doznati novosti iz showbiz svijeta. Sada je otkriveno i zašto

Ne, 'Exkluziv' nije ukinut, emitirati će se i dalje, kada se redakcija, koja svakog tjedna stvara vikend program, vrati na svoja radna mjesta. Naime, kako doznaje Slobodna Dalmacija, cijela redakcija 'Exkluziva' završila je u samoizolaciji zbog korone, te iz tog razloga nisu mogli snimiti nove priloge.

'Exkluziv se nije emitirao proteklog vikenda, baš kao ni vikend ranije jer je redakcija bila u samoizolaciji', poručili su iz odnosa s javnošću RTL-a za Slobodnu Dalmaciju.

  • +5
Ana Radišić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Emisija, čija je voditeljica Ana Radišić, i koja se emitira subotom i nedjeljom prije glavnih Vijesti na RTL-u, jedna je od najdugovječnijih emisija te televizije, koja se, uz kratke prekide, emitira više od 15 godina. Da im nešto ovog i proteklog vikenda nedostaje, primjetili su sami gledatelji.

Zbog samoizolacije, čitava redakcija, uključujući i voditeljicu Anu Radišić, boravila je kod kuće, a emitiranje 'Exkluziva' privremeno je bilo zaustavljeno.