DOM SLAVNE FRENDICE

Gigi Hadid i Bradley Cooper imaju ljubavno gnijezdo, a evo gdje se nalaze u tajnosti

16.10.2023 u 11:14

Bionic
Reading

Ako je vjerovati američkim medijima, i dobro upućenim izvorima koji su im to 'došapnuli', najveća glazbena zvijezda današnjice, Taylor Swift, ustupila je svoj dom na Rhode Islandu Gigi Hadid i Bradley Cooperu, kako bi se mogli tamo viđati i uživati u svojoj romansi

Gigi Hadid i Bradley Cooper u tajnosti se nalaze u kući na Rhode Islandu, a koja je u vlasništvu njihove prijateljice, pjevačice Taylor Swift. Upravo tamo uživaju u svojoj ljubavi sasvim nesmetano, jer ne moraju razmišljati hoće li ih itko i gdje usnimiti.

Kako piše Page Six, novopečeni slavni par često odlazi u vilu Taylor Swift, a sama glazbenica uživa u tome da je još jednom paru svojih prijatelja pomogla u čuvanju tajne.

Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Taylor je totalno romantična osoba i obožava se igrati Kupida za svoje prijatelje', otkrio je izvor za britanski Mirror i dodao: 'Iako i Gigi i Bradley imaju svoje kuće u New Yorku, željeli su imati mjesto koje će im pružiti potpunu privatnost, a na kojem će se moći puno bolje upoznati. Taylor je sretna što im je mogla pomoći u tome. Rekla im je da je su njezina vrata uvijek za njih otvorena.'

U ŠETNJI S KĆERKOM

Dobro raspoloženom Bradleyju Cooperu nisu smetali ni uporni paparazzi

Pogledaj galeriju

Kuća s osam spavaćih soba, koju je pokazala u spotu 'The Last Great American Dynasty', bila je odredište poznatih nekoliko Dana nezavisnosti za redom, jer je tamo Taylor Swift rado organizirala zabave za 4. srpnja.

A Taylor nije samo njima pomogla. Isto je napravila i za glumicu Sophiju Turner, kojoj je, dok je trajala bitka za skrbništvo nad djecom koju je dobila s Joeom Jonasom, dala na korištenje svoj stan u New Yorku.