SNIMANJU NIJE KRAJ

Zavrtjet će vam se u glavi od milijuna koje zarađuju zvijezde ove hit serije

23.03.2017 u 12:27

Bionic
Reading

Za 230 epizoda popularne humoristične serije, Kaley Cuoco, Johnny Galecki i Jim Parsons zaradili su svaki više od nevjerojatnih 139,8 milijuna dolara. Ta brojka zasigurno će se povećati, budući da su producenti serije najavili da će snimiti još dvije sezone

Zvijezde humoristične serije 'Teorija velikog praska' zasigurno se nisu nadale tolikoj popularnosti serije, koja im je, osim ogromne popularnosti, donijela i milijune dolara zarade. Priča se da su Kaley Cuoco, Johnny Galecki i Jim Parsons, od 12 sezona serije, zaradili svaki gotovo 140 milijuna dolara.

Serija koja je svoj televizijski debi imala 2007. godine, navodno bi trebala imati još najmanje dvije sezone. Stoga su financijski stručnjaci odmah iskoristili tu informaciju da izračunaju koliko su pojedini glumci zaradili.

Thanks for 470k!!! 😍 #KaleyCuoco #BigBangTheory #BBT #Bazinga #TBBT

Objavu dijeli Kaley Cuoco 😋 (@kaleycuocoofficial)

Upravo se trio - Cuoco, Galecki i Parsons - nalazi na vrhu liste kao najplaćeniji. Stavivši na papir broj epizoda u kojima su se pojavili, Parsons i Galecki u 230, a Kaley Cuoco u samo jednoj manje, došli su do zanimljive brojke.

Snimanje su počeli sa 60 tisuća dolara po epizodi, a povišicu su dobili za snimanje četvrte, pete i šeste sezone, i to sa 60 na 200 tisuća dolara po epizodi. Za sedmu sezonu ta se brojka popela na 350 tisuća dolara, da bi za osmu troje najpoznatijih glumaca, ali i Simon Helberg i Kunal Nayyar, dobili nevjerojatnih milijun dolara po epizodi.