ANA DE ARMAS

Nova Bondova djevojka slabo je poznata glumica, ali pravi znalci znaju je s Instagrama

27.04.2019 u 09:04

Bionic
Reading

U naslovnoj ulozi 25. filma o Jamesu Bondu, potvrđeno je ovih dana, gledat ćemo ponovno Daniela Craiga, a uloga djevojke slavnog agenta pripala je malo poznatoj kubansko-španjolskoj glumici Ani de Armas, koja većinu svojih obožavatelja diljem svijeta može zahvaliti prpošnim objavama na Instagramu

Ana de Armas je rođena u Santa Cruz del Norteu, a s 12 godina pohađala je Nacionalnu kazališnu školu na Kubi. Prvu ulogu ostvarila je u španjolskom filmu 'Una rosa de Francia' 2006. godine.

Tridesetogodišnja Kubanka u Hoolywoodu je debitirala u filmu 'Kuc kuc' uz Keanu Reevesa 2015. godine, a dvije godine kasnije surađivala je s Ryanom Goslingom i Robin Wright u filmu 'Blade Runner 2049'.

Ipak, svojih 1,3 milijuna obožavatelja na Instagramu lijepa glumica ne može zahvaliti dosadašnjim spektakularnim ulogama po kojima ćemo je pamtiti, a letimičan pregled njezinog Inistagrama otkriva kako nova Bondova djevojka voli putovanja na kojima ne treba puno odjeće, kao i da nema problem s pokazivanjem svoga senzacionalnog tijela.

View this post on Instagram

Squeezing life! ☀️💕 @aleidatorrent

A post shared by Ana De Armas (@ana_d_armas) on

Prije suradnje na novom filmu o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu, koja joj pruža priliku da se vine među holivudske zvijezde, Ana de Armas već je snimala s Danielom Craigom u kriminalističkoj drami 'Knives Out', koja izlazi u studenom ove godine.

Iako se donedavno žalila kako joj je teško dobiti holivudske uloge, karijera lijepe Kubanke ušla je u uuzlaznu putanju, a uloga Bondove djevojke vrhunac je sjajnog niza.

'Ove su uloge jako rijetke. Pokušavam doći do svake koja se pojavi i to je moja vječna borba. Kao ženi i kao Latini, to je prilično izazovan zadatak. Moram se boriti istovremeno protiv dvije etikete, ali znam da moram biti jakai vjerna onome u što vjerujem', rekla je Ana za Harper's Bazaar.

U lipnju ove godine Anu ćemo gledati u komediji Dannyja Boylea 'Yesterday', u kojoj glumi uz Lily James, Eda Sheerana i Kate McKinnon, a s Penelope Cruz snima triler 'Wasp Network', koji izlazi sljedeće godine.

Ana je od prošle godine u vezi s kubanskim vizualnim umjetnikom Alejandrom Pineiro Bellom, iza sebe ima i brak s glumcem Marcom Clotetom koji je potrajao od 2011. do 2013. godine.

  • +8
Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U novom filmu o Jamesu Bondu ponovno ćemo gledati Ralpha Fiennesa (M), Leu Seydoux (dr. Madeleine Swann), Naomie Harris (Eve Moneypenny), Bena Whishawa (Q), Roryja Kinneara (Bill Tanner) i Jeffreyja Wrighta (Felix Leiter), a tu su i nova imena Rami Malek, Dali Benssalah i Lashane Lynch.

Režirat će ponovno Cary Joji Fukunaga, a producenti su Barbara Broccoli i Michael G. Wilson.

Službeni naslov filma, koji stiže pet godina nakon posljednjeg filma o Bondu 'Spectra', još nije objavljen, a u kinima će se pojaviti 8. travnja 2020. godine.

  • +7
Premijera filma James Bond 'Spectre' u Londonu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U 25. nastavku serijal, Bond je napustio aktivnu službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće dugo trajati, jer će se pojaviti njegov stari prijatelj Felix iz CIA-e tražeći pomoć.

Misija spašavanja otetog znanstvenika pokazat će se daleko opasnijom od očekivanog, a Bonda će navesti na trag tajanstvenog zlikovca naoružanog opasnom novom tehnologijom.

U glavnoj ulozi agenta 007 Daniela Craiga gledat ćemo po peti put.