POTPUNO OGOLJENA

Nives Celzijus pokazala kako izgleda bez šminke i naišla na zlobne komentare

24.03.2018 u 19:55

Bionic
Reading

Nives Celzijus podijelila je sa svojim obožavateljima na Instagramu video u kojem pozira bez trunke šminke. Dok su neki pohvalili prirodnu ljepotu pjevačice, drugi nisu bili oduševljeni

Dotjeranu Nives Celzijus sa šminkom i u provokativnim krpicama već smo vidjeli, ali vidjeti Nives bez šminke prava je rijetkost. 36-godišnja pjevačica pohvalila se videom na svom Instagram profilu u kojem pozira bez trunke šminke uz opis 'Skidanje ostataka Coolia'.

Pjevačica trenutno snima petu sezonu zabavne emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojoj ima ulogu žirija, a nakon nedjeljnog emitiranja prve epizode Nives se prisjetila kako je bilo u back stageu. Nives je s ostalim članovima žirija, koji su ujedno u proteklim sezonama bili i kandidati, otvorila petu sezonu emisije svojim legendarnim nastupom kada se našla u ulozi repera Coolia.

Skidanje ostataka Coolia... #tvojelicezvucipoznato #newseason #novatv #nomakeup

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

U videu koji je pjevačica objavila vidi se situacija iza scene, odnosno trenutak kada vizažisti s Nivesinog lica skidaju debeli sloj šminke. Dok se jednima Nives svidjela takva kakva je, potpuno prirodna i bez trunke šminke, drugi su udarili 'udarili' po Nives sa zlobnim komentarima.

  • +22
Sva lica Nives Celzijus Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV

'Ovo prekrasno, ti si luda, kako je ružna bez šminke', 'Skidanje žbuke i stvarnost', glasili su neki od komentara.

Nives Celzijus kao Coolio Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube