OSTVARILA SAN IZ DJETINJSTVA

Nives Celzijus: 'Dečki dobro djeluju na moj struk'

23.03.2018 u 06:54

Bionic
Reading

Četvrta sezona hit showa 'Tvoje lice zvuči poznato' završila je spektakularnom pobjedom zagrebačke pjevačice i spisateljice koja je pokazala da je izvrsna zabavljačica i imitatorica. U novoj, petoj sezoni popularnog showa gledatelji ponovo prate Nives Celzijus, ali ovog puta kao članicu žirija uz Damira Kedžu, Sašu Lozara i Marija Petrekovića. Sve o svom novom angažmanu ispričala je za tportal

Mnoge je osim odličnih transformacija novih kandidata u novoj sezoni showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' iznenadila i nova postava žirija. Natjecatelje ove godine ocjenjuju bivši pobjednici Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo i Nives Celzijus, koju gledatelji trenutno mogu pratiti i u seriji 'Čista ljubav'.

Kako to da ste pristali biti u žiriju TLZP-a?

Nije to baš bio neki težak izbor. Svaka estradna osoba priželjkuje biti djelićem najuspješnijih televizijskih projekata. Raduje me što imam priliku raditi već četvrti tako uspješan i velik projekt za Novu TV. Nakon 'Masterchefa', transformacija u 'Tvoje lice zvuči poznato' i uloge Snježane u 'Čistoj ljubavi' sad sam ponovo u 'TLZP'-u. Zvuči to kao najljepši san.

Što vam je donijelo sudjelovanje u showu i pobjeda u njemu?

Osim susreta s toliko krasnih ljudi, poznanstava, prijateljstava i ljubavi, omogućila mi je da se okušam i u svojoj najvećoj ljubavi - glumi. Ulogom u 'Čistoj ljubavi' ostvario se moj dječji san, a još sam sretnija kad na dnevnoj bazi vidim i osjetim koliko ljudi vole Sneki.

Tko vas je - govorim o svim sezonama - najviše iznenadio svojim pjevačkim, a tko glumačkim sposobnostima?

Mario Petreković je talent kakav majka jednom rađa i jednostavno je nezamjenjiv.

Imate li već sad svog favorita među natjecateljima i što biste savjetovali kandidatima?

Ova sezona je maestralna. Oduševili su me svojom kolegijalnošću, talentom, radom. Divni su. Maja je čudesna, Paola je jedna divnica i toliko mila osoba. Amel je duša od čovjeka i osim što izvanredno pjeva, jako je duhovit i mogle bi mu ležati duhovite i zabavne uloge. Ma mogla bih svakog pojedinačno hvaliti do prekosutra. Fakat ih sve volim. Savjetovala bih im da se ne obaziru na bodove i da budu svjesni da upravo oni kao kandidati odlučuju o pobjedniku. Zaista je među ovakvom ekipom teško izdvojiti najboljeg.

Otkrijte nam na nekoliko primjera: Koga biste voljeli vidjeti u kojoj ulozi u showu?

U dosadašnjim sezonama uvijek su mi bile najdraže transformacije koje pokažu kandidate u neočekivanom svjetlu, kad gljiva odluči dati sve ono što je baš kontra izvođača. Tome se najviše veselim i u ovoj sezoni.

A tko bi vam bio najzanimljiviji u ulozi vas? I koju biste ulogu/pjesmu voljeli da imitira?

Damira Poljička bih voljela vidjeti u pjesmi 'Ramos'. Bilo bi zanimljivo gledati ga kako se izvlači u špagu i mostove.

Kako se slažete s ostalim članovima žirija? Hoćete li biti strogi prema kandidatima?

S mojim dečkima - sjajno. Obožavam ih. Uz njih se svaka žena osjeća voljeno, posebno, a i dobro djeluju na moj struk. Ne mogu se prestati smijati njihovim forama, pa vjerujem da ću do kraja sezone imati zavidne pločice. A što se strogosti tiče, ja ću se potruditi biti stroga i pravedna. Iako ne znam koliko netko mene može shvatiti ozbiljno kao strogu.

Serija 'Čista ljubav', 'TLZP', pjevanje i novi singlovi. Što od vas još možemo očekivati ove godine?

Sigurno još nekoliko novih singlova, puno koncerata i izlazak mog drugog CD-a.

  • +22
Sva lica Nives Celzijus Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV

Je li danas nužno biti svaštar?

Nekad bismo ljude koji su se uspješno okušali u različitim poslovima nazivali multitalentiranima. Danas je očito u trendu pojam 'svaštar'. Puno toga me zanima i veseli - zašto bih se ograničavala? Napisala sam četiri knjige, glazba i koncerti su nešto u čemu iskreno uživam, a glumom sam se željela baviti već kao klinka. Tu sam zbog moje publike koja me uvijek bodrila i pratila sve moje projekte, a ne zato što je to nužno. I dalje sanjam velike snove, pa ih onda i ostvarujem.