u škotskoj

Zašto su prinčevi George i Louis i princeza Charlotte propustili krunidbu?

05.07.2023 u 20:09

Bionic
Reading

U Škotskoj je danas održana još jedna krunidba kralja Charlesa III, a ova ima posebno značenje za monarhiju. Iako je svečanost okupila kralja i kraljicu, princa Williama, Kate Middleton i princezu Annu, mnoge je rastužilo što ovaj put mališani nisu stigli na ceremoniju

U katedrali St Gilesa u Edinburgu održana je još jedna ceremonija krunidbe kralja, a posebna prigoda je okupila istaknute članove britanske kraljevske obitelji, no ovaj put bez mališana. Dok su princ William i Kate Middleton srijedu proveli u Edinburghu kako bi podržali kralja i kraljicu Camillu na važnom kraljevskom događaju, djecu su ostavili kod kuće u Engleskoj.

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis završavaju svoj posljednji tjedan nastave u školi Lambrook, a praznici počinju već u subotu! Ovo je prva školska godina koju veseli trojac završava u novoj školi nakon što su preselili iz Londona u Windsor.

  • +4
Krunidba u Škotskoj Izvor: Profimedia / Autor: John Linton / PA Images / Profimedia

Međutim, na onoj krunidbi održanoj u svibnju prisustvovali su te uveličali velik događaj u povijesti Britanije.

Tijekom povijesne crkvene službe u Westminsterskoj opatiji u Londonu 6. svibnja, princ George je služio kao časni paž za kralja Charlesa i pomogao mu nositi dio njegove odjeće, dok su Charlotte i Louis svečanost promatrali s majkom i ocem iz publike.

George, Charlotte i Louis ponovo su izašli dva dana kasnije za 'The Big Help Out', uključivši se sa svojim roditeljima u izviđačku grupu na državni praznik potičući volontiranje u čast krunidbe.

od dosade do zabave

Najslađi trenuci Louisa, Charlotte i Georgea: Ma kakvi Charles i Camilla, oni su prave zvijezde krunidbe

Pogledaj galeriju