NESRETNA I PLAVA

Zašto Nives Celzijus ima masnicu ispod oka

22.03.2017 u 10:30

Bionic
Reading

Nives Celzijus uglavnom viđamo u nekim elegantnijim, seksi izdanjima, pa ne čudi što su se njezini obožavatelji u prvi mah uplašili kada su vidjeli video koji je objavila na svom profilu na Instagramu. Pjevačica i spisateljica odmah je objasnila da je modrica koju ima ispod lijevog oka nastala tijekom proba za show 'Tvoje lice zvuči poznato'

O njihovim životima znamo skoro sve, zahvaljujući društvenim mrežama možemo ih pratiti u stopu, a brojna poznata lica ne srame se pokazati svoju intimu. Jedna od njih je i Nives Celzijus koja je na svom profilu na Instagramu objavila video u kojem pokazuje svoje lice bez šminke i s masnicom ispod oka.

Mnogi su se isprva zaprepastili, no Nives je u videu objasnila da je malo 'nespretna i plava' te da su modrice koje je pokazala, kao i one koje je pokazala prije nekoliko dana, nastale na snimanju showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojem je pokazala svu raskoš svog talenta.

U zadnjoj epizodi popularnog showa je gledatelje zabavila transformacijom u Shakiru, a iduće nedjelje vidjet ćemo kako je 'skinula' Zvonka Bogdana.