DJEVOJKA SA SELA

Zaštitno lice HRT-ova Dnevnika: Marta Šimić Mrzlečki u dosad neviđenom izdanju

30.08.2019 u 12:18

Bionic
Reading

Rođena Pitomčanka, živi na relaciji Bjelovar-Zagreb. Uz uzburkani poslovni život 42-godišnja Marta Šimić Mrzlečki živi i skladnim obiteljskim životom, a nerijetko s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli privatne fotografije. Urednica i voditeljica Dnevnika otkrila je kako i gdje provodi slobodne trenutke

I dok brojne poznate dame još uvijek pokazuju fotografije sa svojim ljetnih destinacija, Marta Šimić Mrzlečki objavila je jednu posve neočekivanu - iz polja na kojem pozira pored kukuruzišta, dok vadi krumpire, a koju je komentirala s opisom: 'krumpiruša'. Zgodna HTV-ovka u hashtagovima se našalila da je djevojka sa sela te da voli raditi na farmi.

Obitelj joj je, voli istaknuti, uvijek na prvom mjestu.

'Kada sam postala majka, moj život se u potpunosti promijenio. Sve se vrti oko sina i nema tog posla koji bi bio važniji od njega. Kada radim, nema me cijeli dan, dečki se onda sami snalaze, no zato svaki slobodni trenutak provodimo zajedno. Igramo se, čitamo, učimo. Adam me naučio da svijet gledam drugim očima, da opet poput djeteta u malim stvarima pronađem sreću, da se radujem osmijehu, lijepoj riječi, poljupcu', izjavila je ranije za tportal.