POHVALILA SE

Poznata HRT-ovka ponosno pozirala u zagrljaju supruga

16.07.2019 u 15:00

Bionic
Reading

Urednica i voditeljica Dnevnika već je neko vrijeme aktivna na društvenim mrežama. Na Instagramu najčešće objavljuje fotografije sebe, no ponekad s javnosti podijeli i kakvu i od svoje obitelji. Marta Šimić Mrzlečki posebno je razveselila svoje pratitelje u opuštenom izdaju s voljenim muškarcem

Javnost ju je upoznala kao voditeljicu 'Panorame' iz bjelovarskog studija pa potom emisija 'Dobro jutro, Hrvatska' i 'Hrvatska uživo'. Na HRT-u je već više od deset godina, a već tri godine dio je Dnevnika što smatra svojim najvećim profesionalnim dostignućem. Osim što odlično obavlja posao voditeljice i urednice Pitomačanka Marta Šimić Mrzlečki uživa i u skladnom obiteljskom životu. Na svom Instagram profilu ponekad voli objaviti trenutke svoje idile, a u zadnjoj objavi je pokazala supruga, bivšeg profesionalnog nogometaša Alena Mrzlečkog.

Lijepa urednica i voditeljica često ističe da joj je obitelj na prvom mjestu.

'Kada sam postala majka, moj život se u potpunosti promijenio. Sve se vrti oko sina i nema tog posla koji bi bio važniji od njega. Kada radim, nema me cijeli dan, dečki se onda sami snalaze, no zato svaki slobodni trenutak provodimo zajedno. Igramo se, čitamo, učimo. Adam me naučio da svijet gledam drugim očima, da opet poput djeteta u malim stvarima pronađem sreću, da se radujem osmijehu, lijepoj riječi, poljupcu', izjavila je ranije za tportal.

  • +4
Marta Šimić Mrzlečki Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL