poželjna destinacija

Zasluženi odmor: Marijana Batinić otkrila kamo je otputovala, i to u odličnom društvu

09.07.2021 u 22:01

Bionic
Reading

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić ovo ljeto posvetila je uživanju i druženju, pa je tako u odličnom ženskom društvu otputovala u Španjolsku na odmor

Nakon oživljavanja društvene scene i popuštanja epidemioloških mjera Marijana Batinić punim plućima uživa u ljetnoj sezoni. Nakon što je obišla partije koji su se u lipnju, nakon duge pauze, napokon održali u Zagrebu, RTL-ova voditeljica se s obitelji uputila u rodni Split gdje je uživala u druženju s obitelji i prijateljima iz djetinjstva.

Sada je pak spakirala kofere, okupila žensko društvo i uputila se u Španjolsku, točnije Sevillu. U društvu Viktorije Rađe i njezine prijateljice i kume Maje Batarelo Marijana Batinić je stigla u glavni grad Andaluzije. Veselo društvo vrlo brzo se prilagodilo i raspakiralo, a Marijana i Viktorija uskočile su u badiće i uputile se na plažu.

Inače, Marijana Batinić, jedno od omiljenih TV lica, majka je dviju djevojčica koje ima sa suprugom Matejom Pašalićem, a ovakav odmor u ženskom društvu zasigurno će joj dobro doći kao mali predah od brojnih, kako poslovnih tako i obiteljskih obveza.