STIGLA JE U SPLIT

Napokon na zasluženom odmoru: Marijana Batinić otkrila kako uživa u rodnom gradu

25.06.2021 u 10:17

Bionic
Reading

Nakon što je obišla partije koji su se u lipnju, nakon duge pauze, napokon održali u Zagrebu, RTL-ova voditeljica spakirala je kofere i uputila se s obitelji u rodni Split gdje uživa u 'materinoj spizi', ali i druženju s prijateljima s kojima je odrasla

Odjevena u crnu majicu i kratke hlače visokog struka u kombinaciji s udobnim natikačama i naslonjena na zidić, Marijana Batinić objavila je video nastao u njezinom rodnom gradu, a na kojem je jasno kao dan koliko je sretna i ispunjena što je napokon došla u Split gdje će sa svojim kćerima Enom i Rozom provesti neko vrijeme.

Uz video, omiljena RTL-ova voditeljica stavila je pjesmu Al Bana i Romine Power 'Felicita' i dodatno naglasila svoju sreću, a ubrzo su joj se javile i prijateljice.

A nakon prve objave sve je krenulo još brže i lakše, pa je Marijana Batinić krenula nizati fotografije voljenog grada. Na jednoj njezina starija kći Ena prolazi kroz najužu ulicu, koju zovu 'Pusti me proć', a nije mogla ne objaviti i fotografiju svog četveronožnog ljubimca, bostonskog terijera, kojem je nataknula slamnati šešir na glavu i doslovce pokazala 'pasju vrućinu'.

Iako već godinama živi u Zagrebu, gdje radi, ali i gdje je savila obiteljsko gnijezdo s Matejem Pašalićem, s kojim je u braku dobila kćeri Enu i Rozu, Marijana ne krije koliko je usrećuje svaki odlazak u rodni grad, a koji potom koristi da svojim kćerima otkrije mnoge tajne 'najlipšeg grada na svitu', ali i da se ispriča sa svojim prijateljima, s kojima je odrastala.

  • +5
Predstavljanje kolekcija IKona Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish