PUKLO PRIJATELJSTVO

Nekoć su bile nerazdvojne, a sad je Demi Lovato otkrila da sa Selenom Gomez više nije u dobrim odnosima

16.04.2020 u 09:12

Bionic
Reading

Da se pita glumicu i pjevačicu Selenu Gomez, vjerojatno bi samo riječima hvale opisala svoju prijateljicu iz mladih dana s kojom je debitirala na ekranu, no Demi Lovato nema jednake osjećaje i tvrdi da više nisu prijateljice

U najnovijem intervjuu za Harper's Bazaar 27-godišnja pjevačica i nekadašnja glumica Demi Lovato otvoreno je govorila o svom odnosu sa Selenom Gomez.

Mnoge je iznenadilo priznanje Lovato da više nisu prijateljice, pogotovo kada se sjetimo njihovih tinejdžerskih dana. Disneyjeve zvijezde bile su tada nerazdvojne i grlile se na pojavljivanjima na crvenom tepihu.

'Kada s nekim odrasteš, uvijek ćeš imati neke posebne osjećaje za tu osobu. No Selena i ja danas nismo prijateljice. To je iza nas', rekla je Lovato za svoju vršnjakinju s kojom je igrala u serijama 'Princess Protection Program’ i ‘Barney’.

  • +2
Demi Lovato i Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Disney Channel / Everett / Profimedia

Dodala je Seleni želi sve najbolje i da nema ništa protiv nje.

No da se ista stvar pita 27-godišnju Selenu Gomez, koja se također bavi glumom i pjevanjem istovremeno, možda bi odgovor bio nešto drugačiji. Naime upravo je Selena ničim izazvana nedavno javno putem Instagrama pohvalila i vrlo emotivno proživjela jedan od nastupa svoje kolegice iz djetinjstva.

‘Demi, hvala ti na hrabrosti koju si imala tijekom ovog nastupa. Ovo je nešto najdivnije što sam vidjela. Sretno dalje, jako sam ponosna na tebe’, poručila je tada Selena.

  • +2
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia