#BYETIFFANY

I dok Amerika broji sve veći broj zaraženih, Tiffany Trump nastavlja s razuzdanom proslavom svog rođendana i tulumari na plaži

16.10.2020 u 12:29

Bionic
Reading

Gotovo cijeli tjedan traje proslava 27. rođendana 'odbačene' Trumpove kćeri Tiffany Trump, koju je dobio za kratkog braka s drugom suprugom Marlom Maples. Ludi provod po Miamiju u stopu prate i paparazzi, a zbog toga što tulumari u jednom od najvećih žarišta koronavirusa na Floridi, na Twitteru se pojavio i hashtag #ByeTiffany

Druga kći američkog predsjednika Donalda Trumpa, Tiffany Trump, niti najmanje se ne zamara zbog pandemije koronavirusa u Americi, koji iz dana u dan broji sve više oboljelih, a od kojeg je, u konačnici, obolio i njezin otac. Dapače, kao da je stanje u cijelom svijetu idealno, Tiffany Trump već tjedan dana ima razuzdane tulume u Miamiju, gdje od nedjelje slavi svoj 27. rođendan.

A nakon što je prošla gotovo sve klubove, zabava se s povećim društvom, u kojem je i njezin dečko Michael Boulos, nastavila na plaži gdje je, sudeći po nastalim paparazzo fotografijama, u prozirnoj čaši bilo nešto malo jače od kave ili frapea.

Zahvaljujući nastalim snimkama Trumpovi protivnici napravili su i video montažu proslave koja je postala ubrzo viralna, a sve pod hashtagom #ByeTiffany. Kritičari joj zamjeraju manjak suosjećanja i empatije tijekom pandemije koronavirusa, baš kao i cijeloj obitelji Trump, koji i dalje vode svoj privilegirani život na visokoj nozi dok se ostatak Amerike bori s teškom pandemijom.

Pod hashtagom #ByeTiffany twiteraši ostavljaju osobne poruke o svojim voljenima koji su i sami zaraženi ili preminuli od Covida-19.

  • +10
Tiffany Trump Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia