NAKON DUGOGODIŠNJE VEZE

Zaručila se još jedna članica britanske kraljevske obitelji

27.07.2020 u 20:01

Bionic
Reading

Nećakinja princeze Diane, Amelia Spencer, rekla je 'da' kad ju je njen dečko Greg Mallett pitao hoće li se udati za njega

Čini se da britanska kraljevska obitelj ima još jedno vjenčanje u kartama. Greg Mallett zaprosio je 28-godišnju Ameliju Spencer, kćer Victorije Lockwood i grofa Charlesa Spencera. Par se zaručio u Južnoafričkoj Republici gdje i žive.

Amelia Spencer rođakinja je prinčeva Williama i Harryja, a svog je budućeg muža upoznala na Sveučilištu Cape Towna gdje su oboje studirali. Greg Mallett na svom je Instagramu objavio da je pitao Ameliju Spencer hoće li se udati za njega i da je ona rekla 'da'. Par je već deset godina zajedno.

'Ovo je bio najbolji dan u mom životu, 22. srpnja, 2020. Pitao sam ljubav svog života hoće li provesti ostatak svog života sa mnom i ona je rekla DA. Ne mogu biti sretniji i volim te svim svojim srcem, Amelia Spencer', napisao je Greg Mallett.

Amelia Spencer dobila je i lijep dijamantni prsten koji se vidi na fotografijama zaljubljenog para. Amelia Spencer je sa sestrama Kitty i Elizom bila na vjenčanju Kate Middleton i princa Williama, no nije bila na proslavama zaruka Meghan Markle i princa Harryja. Njena sestra Kitty ranije se tijekom ove godine zaručila za 60-godišnjeg bogataša Michaela Lewisa.

View this post on Instagram

Suit me up. @ameliaspencer15

A post shared by Greg Mallett (@gregmallett) on