BRINITE O SEBI I DRUGIMA

Zaraženi koronavirusom Tom Hanks i supruga Rita Wilson javili se iz karantene: 'Idemo dan po dan'

13.03.2020 u 10:00

Bionic
Reading

U četvrtak je otkriveno da su glumac Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson pozitivni na koronavirus nakon čega su oboje smješteni u izolaciju u australskoj bolnici. Dan nakon javio se obožavateljima putem društvenih mreža i sve objasnio

'Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove (...) Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni', poručio je Tom Hanks nakon što su mediji došli do informacije da je poznati holivudski glumac zaražen koronavirusom, kao i njegova supruga Rita Wilson.

Tom i Rita nalaze se trenutno u Australiji, gdje je on boravio zbog snimanja novog filma, a smješteni su u izolaciju. Sada su se sretni i nasmijani javili obožavateljima iz svoje karantene.

'Hej ljudi, Rita i ja želimo zahvaliti svima ovdje u Australiji koji se tako dobro brinu za nas. Imamo Covid-19 i u izolaciji smo da ga ne proširimo na još nekog. Postoje ljudi kod kojih bi taj virus mogao dovesti do veoma ozbiljnih bolesti. Idemo dan po dan. Svi mi možemo nešto učiniti i to tako da slijedimo upute stručnjaka te da se brinemo o sebi i jedni o drugima, zar ne?' napisao je glumac na Instagramu i sve potkrijepio fotografijom te dodao: 'Zapamtite, unatoč trenutnim događajima, u baseballu nema plakanja'.

63- godišnji Hanks i njegova supruga vršnjakinja u izolaciji će biti sve dok ne budu negativni na testove koji se redovito obavljaju.

  • +3
Tom Hanks i Rita Wilson Izvor: Profimedia / Autor: KHAPGG / KPGG / Backgrid Australia / Profimedia