nadala se najboljem

Ovime je Angelina Jolie pokušala spasiti brak s Bradom Pittom

13.03.2017 u 12:34

Bionic
Reading

Slavna holivudska glumica nikako da prestane biti glavna tema tračeva. Posljednje o čemu se piše njezina je želja za novim proširenjem obitelji, ali i posljednja tetovaža koju je napravila dok je bila u braku s Bradom Pittom, a koja im je, prema starim vjerovanjima, trebala učiniti brak još sretnijim

Njezina ljubav prema trajnom ukrašavanju tijela odavno je poznata. Do danas je napravila više od 15 tetovaža, a počela je već kao tinejdžerica. Ovih su se dana na društvenim mrežama pojavile fotografije na kojima Angelinu tetovira bivši tajski monah Ajarn Nu Kanpai.

Iako su se fotografije tek sada pojavile, Angelina je leđa ukrasila prije godinu dana tradicionalnim načinom specifičnim za Tajland. U to je vrijeme još bila u braku s Bradom Pittom, stoga su se dogovorili da im upravo bivši monah tetovira simbole koji će braku donijeti još više sreće. Ironično ili ne, simboli za sreću u bračnoj zajednici na kraju nisu bili učinkoviti, jer je svega nekoliko mjeseci nakon tetoviranja Angelina podnijela zahtjev za razvod.

Na naslovnicama tabloida opet je i zbog navodne namjere da dodatno proširi obitelj nakon što završi proces razvoda i skrbništva nad djecom. Iako ima šestero djece, od čega je troje biološke, Jolie želi ponovno posvojiti jer, kako tvrde upućeni izvori, strahuje od dana kada će djeca odrasti i napustiti obiteljski dom.

'Smatra da ima dobre uvjete, a i djeca je čine sretnom', izjavio je za medije njezin prijatelj.