NE BOJI SE STARENJA

Angelina Jolie otvoreno o planovima za budućnost

28.03.2017 u 16:06

Bionic
Reading

Prekrasna Angelina Jolie u svom posljednjem intervjuu progovorila je o svojoj ljubavi prema dobrotvornom radu, obitelji, malim beauty tajnama i planovima

Za zvijezdu kao što je Angelina Jolie iznenađujuće je da tek odnedavno sudjeluje u projektu vezanom za ljepotu. Naime, lijepa je glumica zaštitno lice novog mirisa s Guerlainovim potpisom.

'To je brend koji je voljela i moja majka. To je najstarija parfemska kuća i dolazi iz Francuske, zemlje koju volim, s kojom osjećam posebnu povezanost i u kojoj volim provoditi vrijeme', otkriva Jolie i dodaje kako se prvotno konzultirala o standardima, sastojcima i načinu proizvodnje s ovom poznatom tvrtkom. Nakon što se uvjerila da su njihova stajališta jednaka i kako prije svega ne štete okolišu, prihvatila je ovaj divan angažman koji će bez sumnje oduševiti brojne žene diljem svijeta.

Inače, lijepa glumica koja je idol i nadahnuće mnogim pripadnicama ljepšeg spola, opisala je svoju beauty rutinu kao vrlo jednostavnu te priznala da koristi tek korektor kako bi prikrila nedostatke i podočnjake na licu. S godinama i nakon mnogo zdravstvenih problema shvatila je kako je zdravlje ipak na prvom mjestu, ispred ljepote i mode.  

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) on

Osim glume kojom je stekla toliku slavu, poznata je i kao velika humanitarka, uvijek sprema pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Zato je već godinama pratimo u najsiromašnijim zemljama svijeta gdje velikodušno pridonosi boljitku tamošnjih stanovnika, prije svega djece koja su njezina velika ljubav. Lijepa glumica mama je šestero djece, troje posvojene i troje biološke iz veze s Bradom Pittom.

#family #angelinajolie #ausha ❤

A post shared by アイーシャ (@aisha_ausha) on

Stoga ne čudi što je cijeli iznos od honorara koji je dobila kao zaštitno lice novog parfema poklonila u dobrotvorne svrhe. Njezine su humanitarne misije započele prije 13 godina u Kambodži i nastavile se programom u Etiopiji gdje je pomagala djeci oboljeloj od tuberkuloze. 'U Namibiji je naš glavni fokus bio na očuvanju i obrazovanju te financiranju programa za spašavanje životinja i zdravstvenu zaštitu i obrazovanje za lokalne zajednice', rekla je za američki časopis. 

Na pitanje gdje se vidi za desetak godina, 41-godišnjakinja odgovara: 'Pretpostavljam da ću provoditi dane putujući od države do države, pritom posjećujući svoju djecu koja će očekujem živjeti okolo po svijetu. Mislim da će neka od njih biti zainteresirana i za međunarodni rad, a ja bih im bila partnerica. Zamišljam da tada više nisam toliko aktivna u filmskoj industriji već usmjerena na obitelj i vanjske poslove.'