GLASINE SU ISTINITE

Započele pripreme za tajno vjenčanje Jennifer Lawrence: Na otok pristigle Adele, Sienna Miller, Cameron Diaz i brojni drugi

19.10.2019 u 23:07

Bionic
Reading

Čini se kako su glasine o vjenčanju zvijezde 'Igra gladi', Jennifer Lawrence i njezina dečka Cookea Maroneyja istinite. Na otok Rose Island u Newportu, gdje mladenci planiraju održati slavlje za obitelj i prijatelje, u petak su počeli pristizate brojne slavne osobe koje će upriličiti vjenčanje slavnog para

Osam mjeseci nakon zaruka s direktorom umjetničke galerije Cookeom Maroneyjem, 29-godišnja oskarovka Jennifer Lawrenca ovoga bi vikenda, prema napisima svjetskih medija, trebala uploviti u bračnu luku. Svjetski mediji raspisali su se o tajnom vjenčanju nakon što su holivudska ljepotica i njen odabranik prošlog mjeseca viđeni u posjeti matičnom uredu u New Yorku s ciljem vađenja dozvole za vjenčanje.

Dugo se pisalo o tome kako je slavna glumica angažirala poznatog poznatog planera vjenčanja Marka Seeda čiji je zadatak stvoriti nezaboravnu ceremoniju za prijatelje i obitelj oskarovke i 34-godišnjeg direktora umjetničke galerije.

Iako činjenica da će uploviti u bračnu luku nije bila tajna, datum i mjesto održavanja vjenčanja glumica je ipak zadržala za sebe, ali ne zadugo. Nako što je estradna krema počela pristizati na šarmantni otok Rose Island u Newportu, bilo je jasno kako će Lawrence ove subote ondje razmijeniti bračne zavjete sa svojim pet godina starijim odabranikom.

U petak su na otok pristigle brojne slavne zvijezde, uključujući Kris Jenner i njezina dečka Coreyja Gamblea, Adele, Cameron Diaz, Siennu Miller koja je stigla u društvu dečka Lucasa Zwirnera, Dereka Blasberga te Nicole Richie i njezina supruga Joela Maddena.

  • +18
Pripreme za vjenčanje Jennifer Lawrence i Cookea Maroneya Izvor: Profimedia / Autor: Richard Harbus / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Na fotografijama koje su uslikali paparazzi viđeni su i glumičini otac Gary te braća Ben i Blaine Lawrence koji su također na otok kao i svi uzvanici pristigli brodom.

Zvijezda 'Igra gladi' s Maroneyjem se zaručila u veljači, nakon manje od godinu dana veze, a prema pisanju portala TMZ sada će ostvariti svoj djevojački san, izgovorivši sudbonosno 'da' pred 150 uzvanika u palači Belcourt of Newport izgrađenoj u 19. stoljeću.

Na meniju će navodno biti svinjska potrbušina s kiselom jabukom, bakalar s bijelim lukom, kolači od slatkog krumpira i briselske klice s dehidriranim žumanjkom, dok će glavno jelo uključivati ribu pečenu za začinima i maslacem ili juneću koljenicu po izboru.

Gosti će za desert uživati u poznatoj kanadsko-američkoj slastici S’more i takozvanom pudingu od kruha, dok će od pića gostima biti posluženi specijalni kokteli, uključuju napitak od džina i šampanjca, infuziran s lavandom i krastavcem.