ZALJUBLJENA DO UŠIJU

Jennifer Lawrence ovoga vikenda planira izreći sudbonosno 'da'

17.10.2019 u 17:51

Bionic
Reading

Osam mjeseci nakon zaruka s direktorom umjetničke galerije Cookeom Maroneyjem, 29- godišnja oskarovka Jennifer Lawrenca ovoga bi vikenda, prema napisima svjetskih medija, trebala uploviti u bračnu luku

Kako se navodi u svjetskim medijima, za organizaciju svečane ceremonije vjenčanja holivudska ljepotica Jennifer Lawrence angažirala je poznatog planera vjenčanja Marka Seeda čiji je zadatak stvoriti nezaboravnu ceremoniju za prijatelje i obitelj oskarovke i 34- godišnjeg direktora umjetničke galerije.

Nakon manje od godinu dana veze, Jennifer Lawrence i Cooke Malroney svoju vezu odlučili su okruniti zarukama, a prošlog mjeseca u New Yorku viđeni su u posjeti matičnom uredu s ciljem vađenja dozvole za vjenčanje.

Šuška se kako su vjenčane zavjete već izmijenili, budući da su u gradsku vijećnicu u New Yorku stigli u pratnji fotografa, prijatelja i dvojice tjelohranitelja, a ovoga vikenda planiraju napraviti veliku zabavu za prijatelje i obitelj.

  • +3
Jennifer Lawrence i Cooke Maroney Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / Mega Agency / Profimedia

'Cooke je najbolja osoba koju sam upoznala u životu, Bila je to vrlo jednostavna odluka', izjavila je Lawrence na pitanje o planovima za vjenčanje tijekom intervjua za Entertainment Tonight.

Krajem rujna, Jennifer se odlučila na suradnju s Amazonom objavivši listu poklona za vjenčanje, gdje je za svoje goste na skorašnjem vjenčanju sa zaručnikom Cookeom Maroneyjem pripremila listu koja će im olakšati sve. Naime, u Americi je odavno uobičajeno da budući mladenci u dogovoru s nekim dućanom ili internet stranicom, ostave svojim gostima popis stvari koji se nalaze tamo, a koje žele da im kupe.

  • +4
Jennifer Lawrence Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

'Planiranje vjenčanja je jako uzbudljivo, no može biti i iscrpljujuće. Stoga sam za sve one koji trebaju malo inspiracije odlučila ostvariti suradnju s Amazonom i otkriti moje omiljene stvari koje bi voljela dobiti i na svom vjenčanju', stoji u službenoj objavi Jennifer Lawrence na Amazonu.