ZANIMLJIV POPIS

Jennifer Lawrence objavila listu poklona za vjenčanje, evo što je sve poželjela od uzvanika da joj kupe na Amazonu

25.09.2019 u 11:02

Bionic
Reading

Slavna oskarovka uskoro bi trebala ozakoniti svoju vezu sa Cookeom Maroneyjem, a u samom planiranju svog savršenog dana iz snova od pomoći će joj itekako biti suradnja s Amazonom, gdje je postavila svoju listu poklona, a koja se sastoji od zanimljivih pojedinosti

Jennifer Lawrence odlučila se na suradnju s Amazonom, gdje je za svoje goste na skorašnjem vjenčanju sa zaručnikom Cookeom Maroneyjem pripremila listu koja će im olakšati sve. Naime, u Americi je odavno uobičajeno da budući mladenci u dogovoru s nekim dućanom ili internet stranicom, ostave svojim gostima popis stvari koji se nalaze tamo, a koje žele da im kupe.

'Planiranje vjenčanja je jako uzbudljivo, no može biti i iscrpljujuće. Stoga sam za sve one koji trebaju malo inspiracije odlučila ostvariti suradnju s Amazonom i otkriti moje omiljene stvari koje bi voljela dobiti i na svom vjenčanju', stoji u službenoj objavi Jennifer Lawrence na Amazonu.

Većina stvari na njezinom popisu želja, koje su podijeljene u sedam kategorija, u razumnim su cjenovnim kategorijama, među kojima se nalaze čaše za martini, šampanjac i vino, set za fondue, rezač za sir, Kindle, GoPro kameru, AirPods slušalice, set za putovanje od kašmira, La Cruesetov pekač, procesor za hranu, noževe, iRobot i još mnoga toga drugog, a 29-godišnjakinja pojedine je odabire i objasnila.

'Obožavam kada moji prijatelji dođu u naš dom, bilo da se radi o nekoliko njih na piću ili velikoj večernjoj zabavi. S ovim stvarima osigurat ćete se da vaši gosti imaju sve što im treba', stoji ispod jednog popisa.

Inače, za 34-godišnjeg umjetnika iz New Yorka zaručila se u veljači, a 16. rujna par je viđen kako vade dozvolu za vjenčanje. Šuška se kako su vjenčane zavjete već izmijenili, budući da su u gradsku vijećnicu u New Yorku stigli u pratnji fotografa, prijatelja i dvojice tjelohranitelja, te da će idući mjesec napraviti veliku zabavu za prijatelje i obitelj.

  • +4
Jennifer Lawrence Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

'Čim sam upoznala Cookea poželjela sam se udati za njega. I on se poželio vjenčati sa mnom. Željeli smo se u potpunosti predati i obvezati jedno drugome, on je moj najbolji prijatelj i osjećam se počašćeno što ću postati Maroney.'