MAŠTOVITA GLAZBENICA

Zanimljivo modno izdanje: Natali Dizdar pokazala snalažljivost na kiši

30.07.2019 u 12:39

Bionic
Reading

Zadarska pjevačica ljeto koristi za nastupe i odmor kojeg provodi u Dalmaciji. Ni oblačni dani kakvi su bili proteklog vikenda, nisu joj mogli pokvariti dobro raspoloženje. Natali Dizdar brzo je pronašla rješenje za sakrivanje od kiše s kojim je nasmijala svoje fanove

Simpatična pjevačica pokazala je svoju 'kreativnu' stranu. Na kišu je umjesto s kišobranom stala s najlonskom vrećicom na glavi. Natali Dizdar je njezin look bio toliko simpatičan da ga je morala predstaviti svojim pratiteljima na Instagramu fingirajući kako stopira u trajektnoj luci u Biogradu.

View this post on Instagram

Vapšuvarivari Vapšuvarivari... ☔️😎

A post shared by Natali Dizdar (@natalidizdar) on

Ranije se Natali, poput brojnih glazbenih kolegica i drugih poznatih dana na Instagramu pohvalila i sa svojim golišavim lookom kada je pozirala na plaži u dvodjelnom bikiniju.

Već je prošlo je šesnaest godina otkako je počela profesionalnu glazbenu karijeru. U tom je razdoblju objavila četiri uspješna albuma i ostvarila uspjeh na kojem bi joj pozavidjeli i glazbenici s puno duljim stažem na sceni. S vremena na vrijeme, Natali, uvijek iznenadi posebnim glazbenim poslasticama i zabljesne kako na sceni, tako i u radijskom eteru jer njezini se hitovi rado slušaju.

  • +7
Natali Dizdar Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL