svestrana pjevačica

Poznata Zadranka pokazat će muškarcima kako se radi ovaj zahtjevan posao

21.07.2017 u 10:17

Bionic
Reading

Nakon putovanja po Kolumbiji zadarska pjevačica Natali Dizdar svoj ljetni odmor nastavlja u Hrvatskoj. Trenutno uživa obilazeći jadranske otoke, a uskoro će svojim brojnim talentima dodati još jedan u kojem su uglavnom muškarci profesionalci. Ali naša pjevačica dokazat će upravo suprotno

Popularna zadarska pjevačica objavila je fotografiju na kojoj leži s podignutim nogama, a pozadini fotografije 'statira' i ružičasti plamenac, ako joj slučajno zatreba. Natali Dizdar se fotografirala na jedrilici na kojoj trenutno krstari našom obalom, a pored nje je napisala: 'Samo radno.'

Kako doznajemo, Natali želi postati skiperica te je nakon povratka iz Kolumbije išla u školu za jedrenje. To je još jedna diploma u životu svestrane pjevačice.

Naime ona je jedna od najtalentiranijih umjetnica u Hrvatskoj. Diplomirala je socijalnu pedagogiju, upisala je studij gestalt psihoterapije, a bavi se animiranjem crtanih filmova, boksom, jogom i fotografijom.

#samoradnooo #sailweek #sailweekcroatia

A post shared by Natali Dizdar (@natalidizdar) on

Pjevačica ove godine obilježava 13 godina glazbene karijere turnejom i promocijom novog albuma 'Iluzije', koja kreće sa sjevera i ide do juga. Tako će među ostalim tijekom ljeta nastupiti 29. srpnja na Blues festu u Kastvu, 11. kolovoza na tvrđavi Fort George na Visu, 12. kolovoza u Nikšiću u Crnoj Gori, pa na Lake festu u Dubrovniku te na Špancirfestu u Varaždinu.

a u medjuvremenu..😎#splashljeto #termetuhelj #vodeniplanet

A post shared by Natali Dizdar (@natalidizdar) on

  • +3
Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX