U LONDONU

Zanimljiv poklon: Kraljica Camilla ponosno pozirala sa svojom Barbie verzijom

12.03.2024 u 22:23

Bionic
Reading

Kraljica Camilla u Buckinghamskoj palači razveselila se vlastitoj verziji Mattelove Barbie lutke

Kraljica Camilla, baš poput mnogih poznatih lica, postala je sad ponosna vlasnica svoje Barbie verzije.

Supruga kralja Charlesa III koji se oporavlja zbog svojih zdravstvenih problema, nije krila zadovoljstvo ugledavši svoju dvojnicu - legendarnu Mattelovu lutku Barbie.

Kraljica Camilla razveselila se ugledavši Barbie Camillu, a obje su bile odjevenu u potpuno istu modnu kombinaciju.

76-godišnja članica kraljevske obitelji izgledala je sjajno u kraćem crnom ogrtaču Amande Wakeley i kraljevski plavoj haljini Fione Clare, a istu je takvu odjeću, minijaturnih dimenzija nosila i lutka Barbie kraljica Camilla.

  • +3
Princ William, kraljica Camilla Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

Kraljica je bila oduševljena tim unikatnim darom kojim je tvrtka Mattel nagradila kraljicu Camillu zbog njezine predane suradnje sa zakladom Žene svijeta.

Inače, tvrtka Mattel je 2022. godine lansirala je kolekcionarsku Barbie lutku pokojne kraljice Elizabete II u čast njezinog rođendana i platinastog jubileja, 70. obljetnice na prijestolju. Njezina lutka bila je posebne serije 'Barbie's Tribute Collection'.

Inače, kako se nedavno pisalo, zbog kraljevog narušenog zdravstvenog stanja, kraljica Camilla sama će voditi jedan događaj izuzetno važan za povijest monarhije. Krajem ožujka čeka je događaj od iznimne vrijednosti monarhije, a njemu će pristupiti posve sama kao suprugova zamjena. 76-godišnjoj kraljici pripao je zadatak da podijeli darove u ime kralja Charlesa na Royal Maundy službi 28. ožujka.

Iako je kraljica Camilla i prije sudjelovala u Kraljevskoj svečanosti sa svojim suprugom, ona će postati prva supruga koja će voditi drevnu tradiciju koja datira iz 600. godine.

Strani su mediji opisali Charlesov izostanak s ove službe kao 'najznačajniji kraljevski događaj koji će zasad propustiti', čime Camillina važnost u povijesti monarhije samo raste.