zablistali na ceremoniji

Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger u društvu poznatog para uživali na dodjeli Oscara

12.03.2024 u 19:28

Bionic
Reading

Među brojnim slavnim imenima, na crvenom tepihu bili su i bivša srpska teniska zvijezda sa suprugom, umirovljenim njemačkim nogometašem. Vidi se da uživaju u pojavljivanju, a neke trenutke sa 96. dodjele Oscara, najprestižnije filmske nagrade zabilježili su mobitelima

Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger bili su vidno raspoloženi, a osmijesi im se nisu skidali s lica na svečanoj ceremoniji. Bili su, kao i uvijek, modno usklađeni u elegantnim izdanjima, no svu je pažnju, očekivano ukrala bivša tenisačica koja je blistala u uskoj žutoj haljini sa šlepom i jednim golim ramenom.

Sjedili su su u Dolbi teatru pored Mirke i Rodgera Federera koji se nakon odlaska iz svijeta profesionalnog sporta često viđaju na javnim događajima. Upitan o razlogu njihovog dolasku na dodjelu Oscara, Schweinsteiger je izjavio: 'Moja supruga je danas ovdje. Mora raditi, a ja sam samo pratnja koja se dobro uklopila', prenio je Indonewyork.com.

Inače, bračni par Ivanović-Schweinsteiger je iz Europe u Ameriku doputovao za vikend, a večer prije tog proveli su u društvu Nikole Đurička, poznatog srpskog glumca, i njegove supruge Ljiljane.

UŽIVAJU S DJECOM

[FOTO] Obiteljska idila Ane Ivanović i Bastiana Schweinsteigera u gradu koji za njih ima posebno značenje

Pogledaj galeriju