ŠTO SE TU SAD DOGAĐA

Je li lijepa markiza kriva za tajanstveni nestanak Kate Middleton?

12.03.2024 u 21:14

Bionic
Reading

Kraljevska obitelj ovih je dana u fokusu zanimanja britanske javnosti i medija, a tema koja sve zanima je što se događa s Kate Middleton

Britanska javnost i dalje raspravlja gdje je nestala supruga princa Williama, a dodatne je brojne teorije potaknula i sporna fotografija koju je omiljena princeza 'doradila' na svoj način pa su je pojedine agencije na kraju i povukle.

U ovom se trenutku pojavila i nevjerojatna teorija koja kaže kako je za Kateino povlačenje iz javnosti zapravo kriva 'ljubavnica' princa Williama, lijepa markiza od Cholmondeleya, Sarah Rose Hanbury, koja je viđena u automobilu s princom.

Kako se već pisalo, njih dvoje su viđeni još 2019. godine, a kako su čak objavili neki britanski mediji, zajedno su proveli i prošlo Valentinovo!

Nakon što je u siječnju bila na operaciji abdomena, Kate više nije nijednom viđena u javnosti, a u međuvremenu su se pojavile bezbrojne teorije.

  • +3
Princ William, kraljica Camilla Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

Ipak, u ponedjeljak su fotografi napokon snimili Kate kako napušta dvorac Windsor i sa suprugom, princem Williamom, odlazi u Westminster Abbey. Ipak, glava joj je bila okrenuta u stranu i kamere joj nisu uhvatile lice su se odmah pojavile razne teorije na društvenim mrežama budući da je vrlo neobično da Kate sad odjednom izbjegava fotografe i snimatelje.

Jedan je korisnik na Twitteru odmah iskomentirao: 'To nije Kate Middleton u autu. Ona nikada nije bježala od kamera. Čak i kad je čekala deset godina da Willy zaprosi. To je Rose Hanbury, Williamova ljubavnica'. Odjednom se pojavila i priča kako u automobilu nije Kate, već 39-godišnja Sarah Rose Hanbury, za koju se već dugo spekulira da je prinčeva ljubavnica!

Priče o njihovoj aferi počele su još 2019. godine, kad su princ i Sarah Rose, koja je inače Kateina bliska prijateljica, viđeni na romantičnoj večeri.

Ipak, tim glasinama stale su na kraj dvije 'suparnice' Kate i Sarah Rose, kad su se u u kolovozu prošle godine viđene kako se zabavljaju na glazbenom festivalu u Norfolku.

Inače, Lady Sarah Rose Hanbury pripada uglednoj engleskoj aristokraciji, a nekad je bila i model te se bavila političkim istraživanjima pod vodstvom konzervativnog zastupnika Michaela Govea. Udala se za Davida Rocksavagea (63), sedmog markiza od Cholmondeleya, s kojim ima troje djece 2009. godine, no o njoj i Williamu godinama se već spekulira.