ATRAKTIVNA PJEVAČICA

Žanamari napravila 'Uragan': Pokazala savršeno isklesano tijelo

05.12.2018 u 19:20

Bionic
Reading

Pjevačica koja je postavila visoku ljestvicu po pitanju vrućih spotova, ovaj put, inspirirana jakim tekstom nove pjesme 'Uragan' u suradnji s Arienom, definitivno je otišla korak dalje

Žanamari je jedna od aktivnijih na sceni. Osim nastupanja, vrlo često izbacuje singlove, snima nove spotove. Zanimalo nas je kako odlučuje i dozira svoje glazbene aktivnosti.

'Po feelingu. Pjesma Uragan primjerice je doslovno ovisila o tome kad ću ozdravit od upale sinusa da ju snimim. Planirala sam je izdati u listopadu, ali sam se dva mjeseca oporavljala. Onda sam imala par dobrih tjedana i riješila i pjesmu i spot a evo sad opet imam upalu sinusa', ispričala nam je.

Izvor: Društvene mreže

U posljednjih nekoliko godina Žanamari sve svoje pjesme radi u suradnji s Joshua Macksom, koji producira pjesme i režira spotove pod etiketom V.R.H. Productions. Arien je stoga prvi producent takvog žanra glazbe, s kojim je Žanamari napravila suradnju u ovom razdoblju, te zaista zvuči zanimljivo i drugačije. Žaky nije mogla odoljeti Joshuinoj gitarskoj ideji za Uragan, pa je i u ovom aranžmanu umješao svoje prste kroz gitarski solo. Sam spot ovaj put režirala je Žanamari, a Joshua je zaslužan za produkciju spota.

Puno toga odradi sama, ali ima veliku podršku svoje diskografske kuće.

'Ja sam baš timski igrač i volim imati svoju ekipu u koju naravno spadaju i moji Menartovci. Naravno da mi pomognu i savjetima i u promociji. Uragan je doduše Arien izdao preko Croatia Recordsa s kojima sam isto uspješno surađivala na početku svoje karijere. Sad sam u Menartu već četiri godine i smatram ih zaista svojim crewom', pohvalila se.

Do kraja godine će snimiti još jedan spot. 'Bit će to duet s odličnim pjevačem iz BIH Igorom Vukojevićem. Igor baš dolazi ovaj vikend kod nas i snimamo spot u Hotelu Horizont u Baškoj vodi. Bit će to divna ljubavna balada koju ćemo pokloniti našim fanovima za Božić, ako sve bude išlo po planu. Plan B je Valentinovo', smije se pjevačica.