SAMO PRIRODNO

Žanamari pozirala bez šminke i otkrila tajne svog izgleda

01.11.2018 u 18:58

Bionic
Reading

Zgodna glazbenica je uvijek u besprijekornom izdanju u uvijek pomno biranim modnim izdanjima i šminkom na licu. Žanamari Perčić je pokazala kako izgleda u ležernom izdanju bez trunke make upa, a za tportal je otkrila svoje male tajne njegovanog izgleda

Većina zvijezda pazi da ne bude uhvaćena bez šminke, ali to nije slučaj kod nekih naših poznatih dama poput Žanamari Perčić koja je bez problema pozirala bez pudera, maskare, rumenila i ostalih ženskih 'potrepština' za uljepšavanje.

'Treba mi 20-tak minuta za kompletan make up. Obožavam ruževe i umjetne trepavice, a u zadnje vrijeme preferiram prozračne tekuće pudere. Volim prirodni izgled kože da se čak malo naziru pjegice. Imam tekući od Shiseida vrhunski je. Lagan je ful', otkrila nam je Žanamari Perčić koja je danas fanovima na Instagramu pokazala kako izgleda u opuštenom izdanju bez grudnjaka.

U zadnje vrijeme se sve manje šminka i više pažnje posvećuje svojoj koži da bez make upa izgleda dobro.

'Deset godina već se trackam sa Shiseidom, nedavno sam ubacila i hidratantnu dnevnu na bazi čaja Themae, a ovaj tjedan sam probala i čuvenu mezoterapiju kod doktora Guća u Splitu. Veselim se vidjeti kako koža iz dana u dan izgleda bolje nakon toga', priznala je.

Po pitanju šminke, otkriva kako je 'krala fore' od vrhunskih vizažista s kojima je surađivala. 'To su Sanja Agić, Saša Joković, Marija Butković i drugi. A gledala sam i dosta tutorijala, igrala se dok nisam svladala neke tehnike', rekla je. Na pitanje što ženu čini lijepom kao iz topa poručuje: 'Samo i isključivo stav, pogled, karakter'.

Žanamari je trenutno u studiju gdje punom parom radi na čak četiri nove pjesme. 'Otkad sam se oporavila od upale sinusa ne izlazim iz studija. Imam dva dueta, suradnju s jednim DJ-om i naravno svoju novu solo pjesmu', ponosna je.

  • +8
Žanamari Perčić 2018. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Mario Perčić