pjesma 'flowers'

Miley Cyrus još uvijek vlada top ljestvicama, a fotografijom u bikiniju pokazala je i top figuru

22.02.2023 u 15:04

Bionic
Reading

Osvetnički povratak pjevačice Miley Cyrus podigao je veliku prašinu! Pjesma o prekidu i ženskoj snazi osvojila je srca slušatelja, o čemu svjedoči i činjenica da je opet na prvom mjestu na glazbenim top ljestvicama

Pjesma Miley Cyrus, čiji rad možemo pratiti od njezinih tinejdžerskih dana pa sve do danas, osvojila je mnoge slušatelje diljem svijeta. U razdoblju od 13. do 19. siječnja, odnosno u prva tri dana od objave, pjesma je streamana više od 96 milijuna puta na Spotifyju, čime je oborila rekord ovog streaming servisa. Singl o propaloj vezi još uvijek je na samom vrhu, a ako je suditi po uspjehu pjesme, pjevačici se smiješi i vrlo uspješan novi album.

Devet godina nakon pjesme 'Wrecking Ball', u kojoj je također opjevala odnos s glumcem Liamom Hemsworthom, pjevačica se opet nalazi na vrhu.

Stihovi koji aludiraju na propalu vezu s glumcem, a koji su otkrili razne zanimljive detalje o njegovim nevjerama, zaludili su slušatelje probudivši u njima osjećaj snage i samodostatnosti. Miley je nakon desetogodišnje veze postala simbol ljubavi prema sebi, a mnogi su osudili poznatog glumca nakon što je pjevačica raskrinkala njegovu nevjeru.

Pjevačica završava pripreme novog studijskog albuma 'Endless Summer Vacation' koji bi trebao izaći za nekoliko tjedana, a s obzirom na dobre kritike publike Miley bi uskoro mogla ostvariti uspjeh o kojem već dugo mašta.

Svoj posljednji uspjeh Cyrus je proslavila podijelivši fotografiju u crvenom bikiniju. Pohvalila se kako je hit na prvom mjestu Billboardove top ljestvice već peti tjedan zaredom te zahvalila obožavateljima napisavši im kako ih voli.

Crveni vintage bikini djelo je Toma Forda u Guccijevoj kolekciji za proljeće/ljeto 1997. godine. Vatrena crvena istaknula je njezino isklesano tijelo i zavodljivu liniju, a otkrila je i mnoge tetovaže na rukama. Obožavatelji nisu propustili priliku komplimentirati njezin sjajan izgled: zategnute noge i mišićav trbuh.

  • +10
Miley Cyrus Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia