šarmantan uradak

Zaljubljeni dječak i poznata kantautorica glavne su zvijezde najslađeg spota ovoga ljeta

20.06.2023 u 12:20

Bionic
Reading

Kantautorica je prije nekoliko dana nastupila na CMC Festivalu u Vodicama s pjesmom 'Ljubila ne ljubila', a sada je predstavljen i presladak spot. Na videu je radila sa Sandrom Mihaljević, koja je spotom udahnula novu energiju u ovu pjesmu

Sjajnim animacijama Davida Lovrića i Marijinom neodoljivom šarmantnošću ovaj spot će vas osvojiti na prvo gledanje, stoji u priopćenju.

'Moj dio spota je snimljen za dva - tri sata jer je redateljica Sandra već imala scene ispisane koje trebam snimiti i odglumiti. Glavni lik u spotu je mali, nacrtani zaljubljeni dječak kojeg smo nazvali Miki. Sandrina ideja da ovog puta snimimo spot koji se razlikuje od svega što smo do sada radili je odlična. Pjesma je dobila topao i lijep spot, zanimljiv, a pritom vrlo jednostavan. Moja sama želja je bila da spotom i pjesmom izazovem lijepe emocije kod ljudi, tako da mislim da smo uspjeli u tome. Naravno, moj dio posla je bio brz i lagan, ali redateljica i animator su pred sobom imali ozbiljan posao za napraviti', istaknula je kantautorica.

Glazbu za pjesmu 'Ljubila ne ljubila' potpisuje upravo Marija, dok je na tekstu surađivala s Alkom Vuicom. Pjesmu je aranžmanski upotpunio Branimir Mihaljević. 'Ljubila ne ljubila' nastavak je uspješnih singlova u samostalnoj karijeri Marije Mirković. Osim te pjesme, na pozornici CMC Festivala Ivana Kovač je izvela singl 'Ovisan', za koji Marija potpisuje glazbu. Osim Ivane, surađuje s brojnim drugim kolegama. Podsjetimo, Marija Mirković glazbenu je karijeru započela u skupini The Frajle, za koje je napisala neke od njihovih najpoznatijih hitova.