LIJEP PAR

Zaljubljeni dinamovac Livaković odveo djevojku na luksuzno krstarenje

15.07.2019 u 14:29

Bionic
Reading

Dinamov vratar Dominik Livaković koristi zadnje dane ljetne stanke prije nego mu krenu pripreme za novu nogometnu sezonu. Na odmoru je iz snova sa svojom voljenom djevojkom Helenom Matić

Jedan od najperspektivnijih domaćih mladih nogometaša trenutno je na zasluženom odmoru od uspješne sezone odigrane u matičnom klubu Dinamo. Zadranin Dominik Livaković putem Instagrama se pohvalio kako uživa na Jadranu u društvu svoje djevojke Helene Matić.

Lijepa Helena i Dominik uputili su se luksuznim brodom u nepoznato i uživaju u miru, tišini i moru prije nego krene nova igračka sezona i obveze. Stasiti vratar objavio je romantičnu fotografiju na kojoj pozira na brodu okupan zagrljajima svoje lijepe Helene, a objava je naišla na gomilu komplimenata.

Bivša klizačica i nogometaš uskoro će proslaviti drugu godišnjicu veze, a iako vrlo stidljiv po pitanju ljubavi u medijima Livaković je jednom prilikom kazao da je u Heleni našao sve što je tražio.

Par zajedno živi u Zagrebu, a Helena je redovit gost na svim važnim utakmicama. Slobodno vrijeme posvete jedno drugome i nerijetko otputuju na neku novu svjetsku destinaciju.