to je prava ljubav

Zaljubljeni Andre Agassi dao simpatičan odgovor na pitanje o starenju svoje supruge Steffi Graf

27.10.2022 u 15:41

Bionic
Reading

Bivši svjetski teniski as broj jedan i dalje ludo voli svoju suprugu. Ponosno je pokazao fotografiju na Twitteru na kojoj je njemačka teniska zvijezda na naslovnici njemačkog Voguea

Ista profesija i ljubav mnogo puta ne idu zajedno, no u nekim slučajevima su nepobjediva kombinacija. Tome svjedoče Steffi Graf i Andre Agassi koje je prst sudbine naposljetku spojio u ljubavni par. I danas se ludo vole kao prvog dana. Proslavljeni sportaš je s ostatkom svijeta podijelio fotografiju s naslovnicom lipanjskog izdanja kultnog časopisa i svojom dragom na njoj.

Na pitanje jednog od Twitteraša 'Wow! Stari li Steffi ikada?', njezin ponosni suprug je odlučno odgovorio sa: 'Ne'. Agassi je opisao kako se zaljubio u tenisačicu u svojoj autobiografiji 'Open'. U braku su više od dva desetljeća i imaju dvoje djece, Jadena Gila Agassija i Jaz Elle Agass. U javnosti se pojavljuju rijetko i to isključivo na događanjima vezanim uz sport koji ih je proslavio. Žive u Summerlinu, naselju u blizini Las Vegasa, a njihovi susjedi su Steffina majka te brat Michael sa svojom obitelji.

Jedan su od najomiljenijih parova u povijesti tenisa. Obojica su velikani tenisa i započeli su vezu 1999., godine kada su bili pobjednici French Opena. Graf i Agassi vjenčali su se 2001. i od tada su nerazdvojni. 'On je najbolji otac kojeg sam ikada mogao poželjeti svojoj djeci. Voli samo provoditi vrijeme i igrati se, maziti s djecom, jednostavno ih je lijepo gledati skupa', rekala je Graf nedavno.

Ranije je vjerovala da će se nikad neće udati ili imati vlastitu djecu. Navela je da ju je Agassi u vrlo kratkom roku uvjerio u suprotno. 'Natjerao me da mu vjerujem, zaljubila sam se i još uvijek mogu reći da je sad isto tako', pohvalila se Graf.

  • +3
Steffi Graf, Andre Agassi Izvor: Profimedia / Autor: Tammie Arroyo / PA Images / Profimedia