JADEN GIL AGASSI

Sin Steffi Graf i Andrea Agassija na radost svojih obožavateljica odlučio se na promjenu imidža

16.02.2022 u 14:58

Bionic
Reading

Posljednjih tjedana njemački mediji ne prestaju pisati o svojoj Steffi Graf, jednoj od najboljih tenisačica svih vremena, no ovoga puta fokus je stavljen na njezinog sina, koji svoj put do uspjeha pokušava ostvariti bez pomoći slavnih roditelja

Umjesto tenisa, sin Steffi Graf i Andrea Agassija odabrao je bejzbol, a ususret novoj sezoni Jaden Gil itekako je napredovao i to ne samo u sportskom smislu, već i vizualno. Da se dobro snalazi s palicom za bejzbol, koju je odabrao umjesto teniskog reketa s kojim su se proslavili njegovi roditelji, pokazao je odavno, a 20-godišnjak sada se nada i ostvarenju profesionalne karijere bejzbol igrača.

Taj sport osvojio ga je još kao osmogodišnjaka, a njegov je otac, Andre Agassi, odavno ustvrdio kako Jaden bejzbol voli više od ičega. Nedugo nakon svog 18. rođendana, Jaden je napravio i prvi korak prema profesionalnom sportu kada je potpisao ugovor s poznatim sveučilištem USC u Južnoj Kaliforniji.

Tada 18-godišnjak, ušao je u top 100 igrača u cijeloj Americi, mnogi ga i danas smatraju jednim od najvećih talenata, a čini se da je on spreman na još više.

  • +9
Steffi Graf, Andre Agassi Izvor: Profimedia / Autor: Roman BABIRAD / Sipa Press / Profimedia

U najnovijoj objavi na svom Instagram profilu, Jaden Agassi je pozirao u 'punoj spremi', a jedan je detalj mnogima zapeo za oko. Očito osjećajući da odrasta, ali i želeći malo poraditi na svom imidžu, Jaden je odlučio pustiti brkove, što su mnogi prihvatili s oduševljenjem.