uhvaćeni u las vegasu

Nerazdvojni i nakon više od 20 godina: Andre Agassi i Steffi Graf uživaju u onome u čemu su najbolji

25.04.2022 u 21:17

Bionic
Reading

Bračni par Andre Agassi i Steffi Graf rijetko kada se pojavljuje u javnosti pa ne čudi da su njihove posljednje zajedničke fotografije izazvale popriličnu pažnju. Iako se tenisom više profesionalno ne bave, svoje znanje rado dijele s ljubiteljima ovog sporta

Sunčan i topao dan u Nevadi Andre Agassi i Steffi Graf iskoristili su baveći se onime što najviše vole raditi i u čemu su nenadmašni. Bračni par u Las Vegasu održao je sat tenisa zaljubljenicima u taj sport.

Za tu prigodu, ovi profesionalni sportaši koje se pamte po sjajnim sportskim rezultatima koje su ostavili iza sebe, posegnuli su za ležernim stajlinzima. Odjevena u crno, 52-godišnja bivša tenisačica nosila je majicu i duge hlače, a 51-godišnji bivši tenisač odlučio se za komplet poznatog sportskog brenda koji je uključivao kratke hlače i sportsku majicu dugih rukava.

  • +6
Andre Agassi i Steffi Graf Izvor: Profimedia / Autor: ACES / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ljubavna priča Andrea Agassija i Steffi Graf započela je 1999. godine. U to su vrijeme obje teniske legende bile sna vrhuncu svoje igre: dvoje sportaša istaknuli su se u Parizu osvajanjem slavnog prvenstva Roland Garrosa. Prije braka sa Steffi, , Andre Agassi je bio oženjen s Brooke Shields, a Steffi Graf je živjela s vozačem utrka Michaelom Bartelsom. Prijateljstvo je preraslo u ljubav, a dvije godine nakon susreta, 22. listopada 2001., par je u Las Vegasu na vrlo intimnoj ceremoniji izrekao sudbonosno 'da'. Danas su sretni roditelji kćeri Jaz Elle (18) i sina Jadena Gila (20).

Par je od tad u skladnom braku, a osmostruki osvajač Grand Slam turnira u svojoj je autobiografskoj knjizi 'Open' priznao da je 'oduševljen prirodnom ljepotom svoje supruge. 'Zaljubio sam se u Steffi otkad sam vidio intervju s njom na francuskoj televiziji', napisao je.