ZVIJEZDA FILMA 'SPENCER'

Zaljubljene do neba: Kristen Stewart zaručila se s dugogodišnjom djevojkom Dylan Meyer

02.11.2021 u 18:23

Bionic
Reading

Poznata glumica koja se proslavila ulogom u popularnoj filmskoj franšizi za tinejdžere 'Sumrak saga' s Robertom Pattinsonom, objavila je sretnu vijest

Zgodna Amerikanka o čijem novom filmu 'Spencer' u kojem glumi nikad prežaljenu princezu Dianu, svi već neko vrijeme bruje, objavila je kako je rekla 'da'.

Zvijezda filma 'Spencer' rekla je da ju je nakon dvije godine djevojka Dylan Meyer zaprosila.

Tridesetjednogodišnja ljepotica, objavila je sretnu vijest gostujući kod Howarda Sterna: 'Vjenčat ćemo se, to ćemo stvarno napraviti. To se događa', nije krila svoju sreću Kristen.

Glumica je ispričala kako je vrlo jasno rekla što je željela i njezina djevojka je to ispoštovala.

Kristen Stewart Izvor: Profimedia / Autor: Luca Carlino/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, Stewart se našla se u velikom skandalu kad su mediji otkrili njezinu aferu redateljem filma 'Snjeguljica i lovac' Rupertom Sandersom koji je tad bio u braku.

Bivša teen zvijezda obnovila je vezu s Dylan 2019.

Kristen je bila i u vezi sa supermodelom Stellom Maxwell, Alicijom Cargile, te glumcima Michaelom Angaranom i tragično preminulim Antonom Yelchinom. Nakon prekida s Robertom Pattinsonom, Kristen je počela izlaziti s djevojkama.

'Onoga dana kad sam je upoznala, pomislila sam: 'Gdje sam bila i kako to da te nisam prije upoznala?', rekla je Kristen o Dylan.

Inače, Dylan Meyer je spisateljica i glumica poznata po filmovima Moxie (2021), Rock Bottom (2019) i Miss 2059 (2016).

Inače, za ulogu u filmu 'Spencer' kojem mnogi predviđaju veliki uspjeh, Kristen je dobila samo pohvale.

'Nema riječi kojim bih opisao izvedbu Kristen Stewart... Snažan je to, gorak, dirljiv i potpuno zapanjujući zaokret, a Diana je povedena putevima kakvim je još nismo imali prilile vidjeti kao u ovom očaravajućem prikazu', rekao je kritičar časopisa Deadline Hollywood Daily Pete Hammond.