OTVORILA SE

Zaljubljena i zaluđena: Nives Celzijus otkrila što joj stvara leptiriće u trbuhu

31.05.2019 u 22:16

Bionic
Reading

Već dulje vrijeme ne krije da redovno vježba. Ako to ne čini kod kuće, onda Nives Celzijus objavljuje fotografije iz teretane. Već smo je vidjeli kako se rasteže i koliko je gipka, pa je otkrila da najviše voli vježbati bez grudnjaka i gaćica, a nekada i u društvu prijatelja Dalibora Petka. Sada je objasnila kako se zaljubila u treniranje

Da bi njezina linija ostala savršena, potrebno je svakodnevno marljivo vježbati, a pjevačica, spisateljica i glumica odrađuje čak nekoliko vrsti treninga - plesom na svili, jogi, odlaskom u teretanu.

'E da mi je netko nekad rekao da će mi tjelovježba stvarati leptiriće i činiti me sretnom. I to ne samo nakon treninga, već i prije i za vrijeme)... Mislim, govorili su mi mnogi a ja sam se kiselo smješkala i mislila: 'Daj si pojedi 300 grama čokolade da vidiš šta je sreća. 'Puno, puno godina poslije eto i mene zaljubljena i zaluđena, ne mogu da dočekam današnji trening', pohvalila se Nives Celzijus. U nastavku objave otkrila je na koliko treninga trenutno ide.

'Ja sam showbiz persona. Danas nije dovoljno samo pjevati, moraš biti svestran. Radim na svom PR-u, stvaram nove ideje, imam suradnike koji mi pomažu. To je moj mali tim. Ja sam multitalent osoba, svaki svoj projekt, svaku svoju estradnu ulogu pomno zamišljam i realiziram. Želim pobuditi interes medija', svojedobno je izjavila.

  • +10
Nives Celzijus Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL