STIGAO JE TONY!

Zahvaljujući Vivienne Angelina Jolie napokon ima razloga za slavlje

17.06.2024 u 11:31

Bionic
Reading

Holivudska glumica Angelina Jolie napokon je 'pridobila zvijezde na svoju stranu'. Nakon godina natezanja po sudovima s bivšim suprugom Bradom Pittom, Angelina ne samo da je uspjela okrenuti svu djecu protiv oca, već je sada uz pomoć najmlađe kćeri osvojila i prestižnu nagradu

Iako možda isprva nije smatrala da bi trebala preuzeti produciranje mjzukla 'The Outsiders', savjet 15-godišnje kćeri Vivienne da bi to ipak trebala napraviti, u konačnici se itekako isplatilo.

Upravo zahvaljujući tome da je poslušala Vivienne, Angelina Jolie je ove nedjelje trijumfirala na dodjeli prestižnih nagrada Tony, gdje joj je pratnja bila upravo lijepa 15-godišnjakinja, pa je kući ponijela nagradu kao producentica.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Na veliku žalost okupljenih medija, Angelina ne samo da nije održala govor zahvale na pozornici, već se nije pojavila ni iza pozornice kako bi dala kratke izjave.

Kako je zapravo došlo do njezinog angažmana na mjuziklu, Angelina je otkrila nedavno u razgovoru za Deadline.

  • +8
Angelina Jolie i Vivienne Jolie-Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Sonia Moskowitz Gordon / Zuma Press / Profimedia

'Moja kći Viv obožava kazalište. Ona cijeni sve vrste kazališta, no zna što joj najviše odgovara. 'The Outsiders' u kazalištu La Jolla je pogledala valjda pet puta i stalno mi je pričala o tome, dok sam ja pročitala knjigu i pogledala film prije nekoliko godina. Onda me zamolila da pogledam predstavu s njom, a ja sam mislila da je to važno samo tinejdžerima, jer je to napisao netko tko ima isto godina kao moja kći. Išla sam to pogledati kao majka, kao osoba, a ono što me najviše zaokupilo je kako je sve utjecalo na moju kćer i što mi je govorila o sebi. Shvatila sam da joj je to važno, ali i zašto je to toliko povezano s njom.'