ŽELIO JU JE ZAŠTITITI

Brad Pitt protivio se svjedočenju kćeri na sudu, a onda ga je ona svojim potezom slomila

13.06.2024 u 13:38

Bionic
Reading

Tijekom brakorazvodne parnice i bitke za skrbništvo Brad Pitt svim se silama protivio svjedočenju kćeri Shiloh o njezinim željama, prije nego što je u trenutku kada je postala punoljetna izbacila očevo prezime

Nakon što je otkriveno da je Shiloh s 18. rođendanom odbacilo očevo prezime, te je od sada službeno samo Shiloh Jolie, počeli su u javnost curiti detalji iz prošlosti, za koje do sada nismo znali.

U novim tvrdnjama izvora bliskih nekadašnjem holivudskom paru, govori se kako je Brad Pitt navodno pokušao spriječiti Shiloh da se pojavi kao svjedok, i kaže svoje želje u bitki za skrbništvo koju je on vodio s Angelinom Jolie.

Naime, Shiloh je navodno izrazila želju 2021. da se pojavi kao svjedok na suđenju, no u tom je trenutku ona imala samo 14 godina i Brad Pitt je radio sve kako bi je spriječio u naumu.

  • +2
Shiloh Jolie-Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Millenium Dance/YouTube / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Čini se kako joj je to zasmetalo, pa je ona, kada je napokon postala punoljetna, 'uzela život u svoje ruke', i zatražila službenim putem uklanjanje očevog prezimena.

Zanimljivo je kako se te 2021. i sam sudac, koji je radio na slučaju, složio s Pittovom opaskom nakon čega Shiloh uistinu nije bila pozvana za svjedoka. Što je htjela reći ili tražiti od svojih roditelja pred sudom do danas nije poznato, no ono što se zna je da je ona bila jedina od šestero djece Angeline Jolie i Brada Pitta koja je pokazala želju za svjedočenjem.