INSTAGRAM GORI

Zahvaljujući jednoj majici, NBA klub iz Salt Lake Cityja nikad nije imao veću potporu iz Dalmacije

19.12.2021 u 16:07

Bionic
Reading

Dok nogometaši velikih klubova na utakmice sve češće dolaze u 'uniformama' luksuznih brendova, sloboda odijevanja košarkaša donijela je NBA momčadi Utah Jazz dosad neviđeno zanimanje u Dalmaciji

Naime, na Instagram stranicama profesionalnog košarkaškog kluba iz Salt Lake Cityja objavili su niz fotografija svojih igrača prilikom dolaska u Vivint Arenu.

Svu pažnju skrenuo je naš reprezentativac, Mostarac Bojan Bogdanović, koji je na utakmicu stigao u crnoj majici s kapuljačom s poznatim likom otisnutim na prsima.

Naime, krajem studenog legenda dalmatinske pisme Mišo Kovač prepjevao je sa Sašom Antićem svoj stari hit 'Ja ne mogu drugo, nego da je ljubim'.

U novoj verziji 'Ja ne mogu drugo, nego da ga volin', pjesma je posvećena Hajduku i otkako je objavljena euforija oko nje se ne stišava.

[OFFICIAL] 'Ja ne mogu drugo nego da ga volin' - Mate Mišo Kovač & Saša Antić Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Crna majica s kapuljačom i printom Hajdukovih boja s Mišinim likom stigla je tako i do Utaha, a pojavivši se u njoj na utakmici protiv Washington Wizardsa Bojan Bogdanović pokrenuo je novi val euforije.

'Babo i dida bili su Torcida', 'Babo u svom stilu', 'Babo legenda', 'Babo je car', krenuli su komentari na fotografiju našeg košarkaša kojemu je jedan od brojnih nadimaka i Babo.

Jednu navijačicu Utah Jazza zanimalo je zna li itko tko je 'Bogeyevoj' majici.

'Mišo Kovač, slavni hrvatski pjevač koji se posljednjih dana bori s covidom. Ovdje je on pjevačka legenda', dobila je odgovor zainteresirana štovateljica Utah Jazza, ali i dodatak štovatelja splitskog nogometnog kluba.

'Ali ova majica s Mišinom glavom proizvod je najpoznatijeg hrvatskog nogometnog kluba Hajduk Split', dodao je drugi štovatelj Utah Jazza iz Dalmacije.

  • +3
Utah Jazz - Washington Wizards, NBA liga, 2021/22. Izvor: Profimedia / Autor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia